VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem full cross motor nije bitna marka samo da je full moze suzuki rm 125 ili 250 ili 500,ktm,zamaha,honda...bilo koja marka da nije skup god od 1990 do 2000...sta nudite??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar RM 125 97g 1700e! Motor je u dobrom stanju nalazi se u surcinu tj na ledinama pored surcina. Kupio ga je jesenas i odlicno ga sluzi samo sada je smislio da bi vozio sampionat pa bi da kupi nov motor da bi bio konkurentan itd ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,ali skupo mi je ako ima nesto starije dosta i jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam kolio hoces starije i koliko para ali racunaj da full crosevi nisu vozeni po gradu polako penzionerski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam to,zato mi treba nesto za brda i planine npr ktm 500 90 god bio je 600eur to je bas jeftino i steta sto je proslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde ima li ko ktm ili suzuki 250 full Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan znam to,zato mi treba nesto za brda i planine npr ktm 500 90 god bio je 600eur to je bas jeftino i steta sto je proslo... Sa motorrom od 500-600e ces moci da ides samo nizbrdo ili gurajuci uzbrdo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa do hiljadu eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan pa do hiljadu eura... Ako kupis motor od 600-1000e na njemu te sigurno ceka veliki remont, klip cilindar(hilzna), menjac, lamele, gume,lanac lancanici, pa jos ako mu je izduvao zadnji amortizer, pr4ednja viljuska ako ima lufta itd . Nepricam ti napamet nego samo prenosim iskustvo ods jesenas kada smo obisli sve motore od subotice do loznice i poreko, dok je bilo preko telefona svi su bili OK a kada dodjes Groblje od motora, potrosili smo mnogo vremena i goriva dok nismo nasli 2 motora. Ja sa, se odlucio za kx 250f 2007, a drugar je klincu uzeo pomenutog RMa dok nevidi dali ce mali voziti ili ce ga brzo proci kros voznja, malom se osladilo i sada ce mu kupiti drugi noviji motor, a ja sam kao uzeo 2007 god i pre neki dan mi se razleteo magnetupao u namotaj i napravio stete od 600e delova! Zato ti polako skupi jos para pa onda kupi motor, od jeftinog mesa ni corba nevalja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate ja znam da ti ne pricas bezveze vec znas o cemu pricas i imas dosta iskustva,tvoje misljenje mi dosta znaci...ja bih nesto privremeno uzeo,zato mi se ne uzima novo jer posle ne mogu uzet koliko sam dao...e zato bih ja nesto starije...ali puno hvala na savjetu,ako mi se osladi voznja onad cu stekat lovu za kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan brate ja znam da ti ne pricas bezveze vec znas o cemu pricas i imas dosta iskustva,tvoje misljenje mi dosta znaci...ja bih nesto privremeno uzeo,zato mi se ne uzima novo jer posle ne mogu uzet koliko sam dao...e zato bih ja nesto starije...ali puno hvala na savjetu,ako mi se osladi voznja onad cu stekat lovu za kawu ti mene nerazumes, ja ti govorim da ces uzeti neku kantu i da ce te zezati,za toliko para neces naci nista dobro, zato skupljaj pare i nebacaj ovo sto imas uludo u neku kantu, taman ce se dotada pojaviti nesto interesantno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan nista od kupovine...skupljam lovu za novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da ne znas nekog da oce da kupuje kimco ko moj...presao je 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan a da ne znas nekog da oce da kupuje kimco ko moj...presao je 900? Koji je kimco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan quannon 125 2008 godiste,presao 900km radjen servis na 300km.ada nov jos pod garancijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ima HUSQVARNA TC 450,SUZUKI RM250Z,YAMAHA YZ 450 svi model 2008 KAWASAKI KX 250F 2007 iYAMAHA YZ 250 F 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima HUSQVARNA TC 450,SUZUKI RM250Z,YAMAHA YZ 450 svi model 2008 KAWASAKI KX 250F 2007 iYAMAHA YZ 250 F 2005. Gde??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan U Cacku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ubacis crva i cutis ;D Pa daj neke podatke, broj telefona, neko ime, slike ili sta vec imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1945 Napisano Februar 21, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima nas zainteresovanih jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ako do sada nisi imao iskustva sa kros motorima kreni od 125 ccm 2T, ili 250 4T, veruj da to uopste nije malo jer ti motori imaju po 40 i kusur konja. Ne sedaj odmah na monstrume od 500 ccm jer to su motori koji lako izmore i profi trkace a hobi vozacu mogu doneti samo nevolju. Kupovina je posebna prica, moj drugar Mich je imao slicno iskustvo kao Majstor Zivota, obisao je Srbiju uzduz i popreko i naletao na razne krseve, u Kraljevu (mislim) ga je covek prvo napusio sto kasni celih 15 minuta od dogovorenog vremena, " ... znas nemam ja vremena..." onda je slozio pricu kako je motor riknuo juce dok je on bio negde na putu a njemu drugar tek sinoc javio...Kad su otisli da ipak pogledaju motor on je bio u garazi sa dva centa prasine na sebi, znaci riknuo pre pola godine! Poenta cele price je da treba uzeti motor po preporuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...