Dane Deda 2956 Napisano pre 21 sati Drug član, 1269 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima saznanja, hoceli se nesto organizovati u KM za nas na motorima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1477 Napisano pre 6 sati Drug član, 1222 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i pre slucaja predaje severa: "Banjske", je bilo komplikovano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3326 Napisano pre 5 sati Vozac A kategorije :D, 1078 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Баш тако, од трагичног и немилог догађаја који се десио на простору Бањске много тога се промијенило по питању било каквих масовних догађаја на простору сјеверног дијела Косова и Метохије. Прије пар година Милић је покушао да организује заједничку вожњу али даље од Јариња се није могло. Прије пар дана група моториста из Бања Луке и Приједора на уласку на територију Косова и Метохије имала је непријатан третман. Све моторе (њих 11) су детаљно прегледали, провјеравали, од Бобана су тражили изјаву гдје и зашто иду... Не гледају баш заинтересовано да приме већу групу моториста коју чине махом Срби. Када идеш сам, као што ја радим, проблема углавном не буде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1851 Napisano pre 2 sati prisutan, 1362 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, draki je napisao: Баш тако, од трагичног и немилог догађаја који се десио на простору Бањске много тога се промијенило по питању било каквих масовних догађаја на простору сјеверног дијела Косова и Метохије. Прије пар година Милић је покушао да организује заједничку вожњу али даље од Јариња се није могло. Прије пар дана група моториста из Бања Луке и Приједора на уласку на територију Косова и Метохије имала је непријатан третман. Све моторе (њих 11) су детаљно прегледали, провјеравали, од Бобана су тражили изјаву гдје и зашто иду... Не гледају баш заинтересовано да приме већу групу моториста коју чине махом Срби. Када идеш сам, као што ја радим, проблема углавном не буде. Da, ja sam bio u toj grupi, i bez obzira što smo najavili svoj dolazak, isprintali spiskove sa našim ličnim podacima i podacima o motorima, do gaća su nas istresli. Nedao bog da smo imali bilo kakva nacionalna obilježija, čak i klupske zastave, koje čak nisu na ćirilici, nemaju trobojke ili sl. su dovođenje u pitanje. Ali prođosmo. Kod obilaska svetinja moraju se imati spiskovi ako je veća grupa. Jednom policajcu u Prizrenu su bile problem Enterove maskirne moto hlače, kao on se osjeća ugroženo, ili isprovocirano itd.. Sa klupskim bojama zaboravite prolaz, to je za njih prijetnja jer se "organizujete" u grupe, ili nekakva takva glupost. U suštini smo ćutali i klimali glavom.. I da tablice vam moraju biti fiksirane i vidljive, jedan naš imao preklapajuću tablicu, jedva ju je fiksirao sa vezicama i onda ga pustili.. U suštini i nažalost smo se trudili da što manje privlačimo pažnju i uvlačimo se u priče. To je tako .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3326 Napisano pre 2 sati Vozac A kategorije :D, 1078 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan То је то. Пратио сам код Бобана објаве он је то све написао али ето нисам знао да си и ти у тој групу. Свака част, урадили сте велику ствар, безобзира на све ове недаће. Јако је чудна ситуацију тамо доле, њихова је и погача и нож. За час посла те оптуже за нешто што ниси урадио, али њихово је слово закона и са два "свједока" заврше посао. Ја ћу у свом наредном путопису, а дјелимично сам описао у прошлогодишњем, сво искуство са путева на Косову и Метохији. Тако да, одласци доле да, у већим групама можда није толико изводљиво. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1851 Napisano pre 1 sat prisutan, 1362 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno još razmišljam da li da napišem nešto na forumu, odlazak dole, i priča tog napaćenog naroda , ali i njihova konstantna borba, također i vjera su nešto što me duboko pogodilo i ucrtalo mi se u glavi i srcu, tako da ću to zadržati za sebe. Promjeni te to.. Mi smo imali dobrog domaćina koji nam je to sve približio, vodio nas gdje treba, pa smo i pričali sa narodom, da čujemo iz prve ruke šta se zapravo dole dešava, a ne puko obilaženje svetinja turistički. Za neke iskrene priče baš i nismo bili spremni,ali sad smo zahvalni što smo ih čuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 406 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 489 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Neće ni ovo večno trajati , živi bili pa videli !Ja dole nažalost ne mogu da idem a želja mi je velika, verovatno bi me uhapsili ili vratili. Ne bih navodio razloge ali može da se pretpostavi.Za takav tretman su ovi šabani na vlasti zaslužni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...