Zsoci 21 Napisano Jun 4 U prolazu, 50 postova Lokacija: Hu Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi TDM a,nece ti dosaditi dosta vremena,pamet i kontrolu u glavi imas(postepeno ces se uhodati),to je naj naj vaznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 57 Napisano Jun 28 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se prvo zahvalim svima na pomoci i predlozima.Kupovina je bila stvarno avantura od putovanja od sat vremena samo da bi se ispostavilo da super odrzavani motor ne moze ni da upali pa sve do servisne knjige koja ne postoji ali vlasnik ima sve u glavi.U svakom slucaju pogledalo se par motora koji ste predlozili i odluka je pala na Hondu nc750x manuel.Mislim da je za moje iskustvo i nacin voznje ovo najbolji izbor.Postoji par stvari koje bih promijenio nor crash bar ali o tom potom ima se vremena.Hvala jos jednom. 18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2808 Napisano Jun 28 Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i probaj da sto vise ucis na tudjim greskama 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 57 Napisano Jun 29 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16591 Napisano Jul 3 Integrisan, 3396 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor, čestitke !!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2546 Napisano Jul 3 Drug član, 1553 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Cestitke. U zdravlju ga vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumnjicavi 57 Napisano Avgust 18 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu bezveze,evo sad ce malo jace od mjesec dana kako sam kupio hondu.Instalirao sam Calimoto pa sam nabacio nesto malo vise od 1000km.Honda sada ceka svoj regularni servis 01 Sept i da joj se ugrade podizaci upravljaca jer mi je to pored sjedista bila najveca zamjerka.Elem sredinom Sept imam mali godisnji i odlucio sam da odvozim svoju prvu turu.Kako nemam iskustva u planiranju tura obratio sam se Googlu i napravio jednu dvodnevu turu. Prvi dan Minhen - Zell am See 255 km tu bih prenocio Drugi Dan Zell am See-Großglockner -Minhen 298 km Ako imate neki prijedlog na sta da obratim paznju,za sada sam kupio osnovni alat,crvice za gumu Dynaplug i prenosni Xiaomi Portable Electric Air Compressor.U planu je Givi trakker Dolomiti topcase ali ako ne stignem to da nabavim funk od 23L me moze posluziti i onako spavam samo jednu noc.Od opreme imam samo FASTWAY mesh jaknu i flis koji ide ispod nje i kisno dvodjelno odijelo.Ponijecu i aktivni ves jer ne znam sta me ceka gore na Großglockneru.Eto ako imate nesto da predlozite da mijenjam na ruti ili nesto na sta treba da obratim paznju bio bih vam zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...