Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć za naše saborce,kolege

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Kako im ide priča sa taksistom, osiguranjem kapiram da oni nisu bili krivi...

Nisam ga video na Trgu a nije bilo baš previše motora.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9159 postova

Drugarska opaska, nadam se da nećeš shvatiti na loš način...

Zaista nije potrebno pomerati kandidate sa liste, da bi prošlo 15ak motora kroz njih. A tek turiranje, apsolutno pogrešna poruka. 

Voleo bih da si čuo komentare i ljudi i budućih poslanika. 

Znam da niste želeli to verovatno, ali delovalo je kao čist egzibicionizam. Potpuno nepotrebno, pogotovo sa tim brojem motora. 

Naši smo, zato kažem... Razmislite sami kako dalje.. 

Pretpostavljam da pričaš o dešavanjima ispred Rektorata, video sam snimke i stvarno su se cimali da prođu kroz ljude ali verovatno su došli ranije i ostali zaglavljeni. Većina je bila parkirana na Trgu, po mojoj slobodnoj proceni bilo je do 100 što je veći moto skup u zadnjih par meseci po brojnosti a bilo je potrebe u međuvremenu na raznim dešavanjima za taj vid podrške, skupljalo se 10ak kolega, uostalom znaš i sam. U svakom slučaju po licima ljudi na putu do RIK_a ne bih rekao da im je smetalo a konjica je uvek na ceni :P.

Promenio član dexex

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

@severianNisam učestvovao u organizaciji,e sad nekom je smetalo,nekom nije,stvar ukusa.Veća grupa je ostala na trgu,a manja se provlačila pored pobednika.Zašto,imalo je svrhe,ne zbog animacije mase,već zbog drugih stvari,jer primetio si da smo nedugo posle toga otišli negde.Dalje od toga ne bi mogao da pričam.

Komentarišem kolege koje su pomerali jedno 5000 godina škole i ujedno naše kandidate na listi, da bi turirajući prošli kroz njih. 

Mislim da to ne treba da se dogadja, a verujte da reakcija nije bila lepa. 

Kako god, uzmite ili bacite info.. 

• Podržavam 1

• Drug član, 3194 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 5 minuta, Jack Daniels je napisao:

.Dalje od toga ne bi mogao da pričam.

Čemu tajnovitost? 

• Podržavam 1

Pre 3 sati, dexex je napisao:

A da se vratimo na temu, da li je  kolegama i  dalje potrebna pomoć? 

heheh pa sad...ja bih odgovor...pa da nastaviš.

9 hours ago, mick said:

heheh pa sad...ja bih odgovor...pa da nastaviš.

Mislim da ga nećeš dobiti :P

pre 1 minut, dexex je napisao:

Mislim da ga nećeš dobiti :P

Vidiš majstore...upravo ste ti i tvoj kolega demonstrirali kompletno ludilo koje se dešava, makar na ovom forumu. 

Nekad davno dok si ti češkao međunožje radeći ko zna šta u životu na ovom forumu su se nalazili neki ljudi koji su držali do poštovanja, uzajamnog saglašavanja i iznad svega normalnosti, na žalost većina njih je otišla. Nekad davno bi za onakve komentare gore a i za tvoj trenutni ti bio momentalno opomenut od starijih članova foruma neretko od moderatora i samih admina zbog nepoštovanja starijih članova foruma, pa bi se zamislio gde ti je mesto u sistemu vrednosti. 

Lepo si predstavio sadašnju situaciju u dve reči i ono što je loše u današnjim vremenima/društvu. Gurate priču o stradalim ljudima kao da su oni jedini na svetu povređeni, nisam te video ni u jednoj drugoj temi u kojima je neko nastradao da se ističeš. Vidiš paradoks? Boriš se protiv stvari koje i sam radiš...jbg takva si fela čoveka (da ne koristim drugi epitet). 

U svakom slučaju truba si i ostaćeš takav...zato je možda jasno napravljena distinkcija od tebe i ''tvojih'' onomad...onako prirodno jer evo po ko zna koji put dokazuješ da si dostojan predstavnik svoje ''fele''...onako poslušnički. 

• Podržavam 1

Slažem se sa kolegom. Zaista, kao veoma zelen bajker, skuteraš, odgovaraš sa ničim opravdane visine. 

Ne znam šta vam je udarilo u glavu, pa dozvoljavate sebi da 15 motora razgrće akademike. I turira im pod nos. 

Zaista...

• Podržavam 1

Ovu temu sam pokrenuo posle obaranja Nele i Igora 23.05.2026. i pomoći za njihovo lečenje i rehabilitaciju .Moja greška i izvinjavam se što sam bilo šta napisao van teme.Još jednom se izvinjavam,neće se ponoviti.

Nema potrebe da izvrćeš stvari jer nije to bila poenta mog komentara. Nikako nije u redu to što si napisao ni sad a ni pređašnji post koji nije imao veze sa nastradalima. Baš je glupo da koristiš te ljude i uvlačiš u nešto što nema veze sa njima da bi izbegao odgovor na pitanje koje je jasno i svrsishodno.

Ako to radiš nesvesno onda ok...dešava se nadam se da ćeš razumeti. Ako si ovo gore napisao sa namerom onda nemam dovoljno velik i jasan epitet za tvoj postupak.

@mickJoš jednom se izvinjavam što sam bilo šta napisao van ove teme.A odgovor na tvoje pitanje moraš potražiti od onog ko je organizovao i planirao sve,a to nisam ja.Ako misliš da zloupotrebljavam tuđu muku,hvala ti.Toliko od mene.

Upravo sada, Jack Daniels je napisao:

@mickJoš jednom se izvinjavam što sam bilo šta napisao van ove teme.A odgovor na tvoje pitanje moraš potražiti od onog ko je organizovao i planirao sve,a to nisam ja.Ako misliš da zloupotrebljavam tuđu muku,hvala ti.Toliko od mene.

Pošteno, iskreno ti hvala za odgovor. Sasvim mi je prihvatljiv ja se takođe izvinjavam ako sam bio pregrub u stavu, nije mi namera da uvredim već da komuniciramo bez tih senki u kojima se kreće cela ta ekipa. Moraš razumeti da ta priča nije gotova ovde i da će još dugo trajati jer je od početka bukvalno takva kako si u gornjem postu napisao. Ja sam možda jedini blesav ko o tome priča ali veruj mi veliki broj kolega to i misli a ti si možda jedini koji ima normalan pristup.

Red je i da se ja oglasim, mada baš, baš nevoljno. Da li sam zelen sa 57 godina, voleo bih da jesam. Da li se kurčim nekim znanjem motora i svega vezano za to, ne bih rekao. Da li sam bio na Trgu jesam ali sam otišao individualno  da bih podržao decu i nisam deo nikakve tajne ili javne organizacije i jebe mi se da vam se pravdam mada tako zvuči jer ipak pišem odgovor. Nisam se vozio kroz masu,  nisam ni turirao jer i da hoću skuter to ne može.

Te fore , gušter, džomba su neka prošla vremena. Moj odgovor "Mislim da ga nećeš dobiti :P" nije podjebavanje nego realno, baš će neko ovde javno da napiše ako nešto radi tajno pri čemu napominjem, nemam pojma o čemu se radi.

Nije mi bio problem da uplatim pare kad god je bilo zatražena pomoć, krv ne mogu da dajem, Neli i Igoru dva puta mesečno uplaćujem pare još od apela, nije mi bilo teško ni da odnesem veš mašinu u Sremčicu ( išli smo Seve, zajedno) ili vožnje podrške za dečka ispred Tiršove, majku obolelu od raka (ovo je bilo sa Jackom)... (nisam ovo hteo da pominjem, ali sam žešće popizdeo).

Najlakše bi bilo da kažem evo vam nazad vaš forum ja odoh ali ne, nastaviću da pomažem kome treba dok mogu. Nisam adresa za povređene sujete ili neporazume, to rešavajte sa onima sa kime ste u sukobu. 

• Sviđa mi se 1

8 hours ago, mick said:

Vidiš majstore...upravo ste ti i tvoj kolega demonstrirali kompletno ludilo koje se dešava, makar na ovom forumu. 

Nekad davno dok si ti češkao međunožje radeći ko zna šta u životu na ovom forumu su se nalazili neki ljudi koji su držali do poštovanja, uzajamnog saglašavanja i iznad svega normalnosti, na žalost većina njih je otišla. Nekad davno bi za onakve komentare gore a i za tvoj trenutni ti bio momentalno opomenut od starijih članova foruma neretko od moderatora i samih admina zbog nepoštovanja starijih članova foruma, pa bi se zamislio gde ti je mesto u sistemu vrednosti. 

Lepo si predstavio sadašnju situaciju u dve reči i ono što je loše u današnjim vremenima/društvu. Gurate priču o stradalim ljudima kao da su oni jedini na svetu povređeni, nisam te video ni u jednoj drugoj temi u kojima je neko nastradao da se ističeš. Vidiš paradoks? Boriš se protiv stvari koje i sam radiš...jbg takva si fela čoveka (da ne koristim drugi epitet). 

U svakom slučaju truba si i ostaćeš takav...zato je možda jasno napravljena distinkcija od tebe i ''tvojih'' onomad...onako prirodno jer evo po ko zna koji put dokazuješ da si dostojan predstavnik svoje ''fele''...onako poslušnički. 

I baš ovaj deo je okidač za post iznad:

Gurate priču o stradalim ljudima kao da su oni jedini na svetu povređeni, nisam te video ni u jednoj drugoj temi u kojima je neko nastradao da se ističeš.

Ne guram, raspitujem sa na kulturan način da li su se ljudi konsolidovali da bih pare preusmerio kao podrškua studentima, ali  baš je lako pljunuti za tastaturom...

Pre 1 sat, dexex je napisao:

Nisam adresa za povređene sujete ili neporazume, to rešavajte sa onima sa kime ste u sukobu. 

Potpuno si promašio fudbal. 

Tvrdim da je ono sa prolaskom 15 motora kroz kandidata sa liste neukusno, nepotrebno i apsolutni idiotizam. Učinilo mi se da to braniš, ako ne, sve kul. 

Ostalo stvarno, ali stvarno pričaš 'nako... Malo bezveze. Ovo iz citata. 

Za mašinu, velika stvar je bila, znaš kako sam reagovao. Ništa se to ne menja pobogu. Ovo je sve rasprava među prijateljima. Čak sa istim ciljem. 

Nemam pojma, ne znam ni oko čega se raspravljamo... razmisli o toj slici sam, bezveze je stvarno. I nema potrebe ostavljati utisak nekih tajnih specijalaca, jer znamo da to nije tačno. A, i ne treba da bude. 

Sve najbolje i da krajem sledećeg meseca slavimo uz pivo. 

2 hours ago, severian said:

Potpuno si promašio fudbal. 

Tvrdim da je ono sa prolaskom 15 motora kroz kandidata sa liste neukusno, nepotrebno i apsolutni idiotizam. Učinilo mi se da to braniš, ako ne, sve kul. 

Ostalo stvarno, ali stvarno pričaš 'nako... Malo bezveze. Ovo iz citata. 

Za mašinu, velika stvar je bila, znaš kako sam reagovao. Ništa se to ne menja pobogu. Ovo je sve rasprava među prijateljima. Čak sa istim ciljem. 

Nemam pojma, ne znam ni oko čega se raspravljamo... razmisli o toj slici sam, bezveze je stvarno. I nema potrebe ostavljati utisak nekih tajnih specijalaca, jer znamo da to nije tačno. A, i ne treba da bude. 

Sve najbolje i da krajem sledećeg meseca slavimo uz pivo. 

Nisam branio odnosno ne podržavam ali se slično dešavalo i 15.og marta, ljudi su lutali centrom sa motorima kroz masu tražeći put da se izvuku i tako sam i napisao - verovatno su došli ranije i ostali zaglavljeni. A možda sam ja samo naivan no nebitno, mene ta priča BUS-BJB stvarno ne zanima.

Nisam nikome ništa loše ovde napisao ali smo popljuvani i eto rasprave:

11 hours ago, severian said:

Slažem se sa kolegom. Zaista, kao veoma zelen bajker, skuteraš, odgovaraš sa ničim opravdane visine. 

Ne znam šta vam je udarilo u glavu, pa dozvoljavate sebi da 15 motora razgrće akademike. I turira im pod nos.

Kome vama? Kakve imam veze sa tom ekipom?

Nisam zelen nego odgovoran, dobio sam dete i dok nisam procenio da je pravi trenutak nisam se vraćao na benzinska dva točka.

Ako se pažljivo pročita tvoj odgovor a još više @mick_ov , to deluje jako uvredljivo i sa visine. Makar meni ili sam možda senzibilan jer treba da dobijem. 

12 hours ago, mick said:

Nekad davno dok si ti češkao međunožje radeći ko zna šta u životu na ovom forumu

@mickPitaj Seva da li sam tada imao vremena da se češkam ili se rintalo, poznaje moju tadašnju direktorku.

Zimi pijem vino a pivo mora da sačeka da nam svane, skeptičan sam za kraj oktobra.

Promenio član dexex

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja