zekazmaj 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sneg zavejao i vidim da nece okopniti jos nedelju dana resio sam da vreme pametno utrosim. Naime uradio bi servis na africi. Zamena tecnosti, stelovanje ventila i karburatora. Zamena dihtunga jer malo curi ulje na jednom. Koga biste preporucili u BGu za ovaj poduhvat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Posto si iz BG moja preporuka Spale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Februar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štronser, bliži ti je Deki je car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bitno ko je blizi nego da radi dobro. Imam losa iskustva sa majstorima. Ne sa majstorima koji popravljaju motore ali generalno majstor je svako ko je propao u nekom poslu i onda zakupi garazu i teraj. Ko se na mleko opece i u jogurt duva. Znaci zeleo bi nekog ko ce da uradi posao a ne da "odradi". Mogu ja i sam da stelujem ali tajne zanata su tajne zanata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti rece Arakis, teraj kod Stronsera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam za Stronsera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Direktore vozi samo kod Dekia (Stronsera) najbolji je a jos uz to nas bivsi Afrikanac. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Direktore vozi samo kod Dekia (Stronsera) najbolji je a jos uz to nas bivsi Afrikanac. ;D ;D Jednom Afrikanac, uvek Afrikanac Eno ga vec kuka kako se zaj*no sto je prodo Africu ;D ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14140.msg445254#msg445254 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem da kupim Afriku 89g. 55000km. da li imate kontakt telefon od Stronsera, hteo bih da se da se konsultujem sa njim u vezi nekih stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...