Aca035 36 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna da li postoje popusti na starije modele yamahe.Konkrektno me interesuje r1 2008...video sam da vector iz horgosa ima fine cene i uslove za suzuki.Da li je to slucaj i sa yamahinim dilerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Motoring nema vise nista od Yamahe jer su pukli, tako da ti sam ostaje Rodic od konkurencije, a ne verujem da ce se nesto preterano potruditi da obaraju cene kad su sami u igri, mada je najbolje da ih okrenes i proveris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan to cu i uraditi.Mada mi vector deluje fino i popusti su stvarno primamljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Barel Nis ja radim sa njima .018/512792. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Rodić neke popuste, recimo R1 2008, pogledaj cenovnik ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan acime pisem sa moba jer sam na odmoru ako bi mogo da mi pustis cenu na pp...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan acime pisem sa moba jer sam na odmoru ako bi mogo da mi pustis cenu na pp...hvala unapred Evo ti cena Yamaha konjica: motocikli.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 19, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa reče čovek da piše sa mobilnog,verovatno mu je cim da otvara pdf. Druže 11500 je R1 iz 2008. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Rodic ima popuste za neke modele. Pre nedelju dve kad sam kod njih gledao neku opremu tip mi je spominjao Fazera za oko 6.000 i jos neke modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...