Jump to content

Moto Zajednica

Ljubljana

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

Kolege, da li imamo nekog u Ljubljani za par pitanja oko parkinga za auto?

Konkretno nacin placanja garaze, ulice, sta god..par sati dok sam na fakultetu, nemam vreme (novac 😃) da se zagubim bez plana 😄 posebno prvi put dok ne vidim sta je gde..

Znam da nije neka nauka, ali da ne lutam. Kada sam bio u Kopru je bilo parkinga gde na automatu mogu samo njihove tablice.. voleo bih da odem pripremljen na odredjenu garazu ili parking na kome nece bubreg da mi uzmu 😁

Nisam nikad bio u centru, a posto mi se nabere cifra, smestaj, prevoz, prijava ispita , gledam da ne ostajem duze od neophodnog, pa cu verovatno doci dan ranije, i sutra posle ispita nazad za Bg.

I ako ima neka preporuka za smestaj za jednu noc, treba neki ispit da polazem oko 1. jula 😃

Adresa fakulteta je Vrazov trg 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2216 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Instaliraj aplikaciju EasyPark, pa vidi za kraj gde si mislio da budeš.. Odlična je app.

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Možeš kod mene u firmi da parkiraš, Črtomirova ulica, to ti je oko 1,5 km od Medicinskog fakulteta a možeš i gradski bajs da uzmeš

WWW.BICIKELJ.SI

pa se za 3 eura voziš celu godinu ili mislim da je 1 euro 7 dana, a što se smeštaja tiče najbolje booking.com pa da nadješ nešto, dosta ih ima i sa parkingom pa onda rešiš sve od jednom.

Parking u centru Ljubljane je dosta skup i mislim da ti se isplati malo da prošetaš.

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

@ProMaster hvala! Namestio sam app, nisam znao za nju. 

@Dr.Bane hvala puno na ponudi! Videh da je blizu, imacu u vidu ako se u medjuvremenu ne snadjem za neki smestaj koji ima parking. 

Svakako za ovo imaš pivo ako bude vremena 😄

Za sad čekam da malo odmaknem sa učenjem, da vidim kako ide 😆 ali bih morao uskoro da rezervišem. 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja