demo0007 188 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li imamo nekog u Ljubljani za par pitanja oko parkinga za auto? Konkretno nacin placanja garaze, ulice, sta god..par sati dok sam na fakultetu, nemam vreme (novac ) da se zagubim bez plana posebno prvi put dok ne vidim sta je gde.. Znam da nije neka nauka, ali da ne lutam. Kada sam bio u Kopru je bilo parkinga gde na automatu mogu samo njihove tablice.. voleo bih da odem pripremljen na odredjenu garazu ili parking na kome nece bubreg da mi uzmu Nisam nikad bio u centru, a posto mi se nabere cifra, smestaj, prevoz, prijava ispita , gledam da ne ostajem duze od neophodnog, pa cu verovatno doci dan ranije, i sutra posle ispita nazad za Bg. I ako ima neka preporuka za smestaj za jednu noc, treba neki ispit da polazem oko 1. jula Adresa fakulteta je Vrazov trg 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12819 Napisano Maj 8 (promenjeno) Ne silazi, 2216 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Instaliraj aplikaciju EasyPark, pa vidi za kraj gde si mislio da budeš.. Odlična je app. Promenio Maj 8 član ProMaster 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 221 Napisano Maj 11 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možeš kod mene u firmi da parkiraš, Črtomirova ulica, to ti je oko 1,5 km od Medicinskog fakulteta a možeš i gradski bajs da uzmeš BicikeLJ WWW.BICIKELJ.SI pa se za 3 eura voziš celu godinu ili mislim da je 1 euro 7 dana, a što se smeštaja tiče najbolje booking.com pa da nadješ nešto, dosta ih ima i sa parkingom pa onda rešiš sve od jednom. Parking u centru Ljubljane je dosta skup i mislim da ti se isplati malo da prošetaš. 5 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 188 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster hvala! Namestio sam app, nisam znao za nju. @Dr.Bane hvala puno na ponudi! Videh da je blizu, imacu u vidu ako se u medjuvremenu ne snadjem za neki smestaj koji ima parking. Svakako za ovo imaš pivo ako bude vremena Za sad čekam da malo odmaknem sa učenjem, da vidim kako ide ali bih morao uskoro da rezervišem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...