Borko_28 7 Napisano Utorak u 08:54 U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Borko tražio sam nešto da se prebacim do posla i našao. U pitanju je Peda Sniper. Što sam više čitao o njemu sve mi je bio zanimljiviji i kupio sam jedan krajem marta. Vozikao sam se sa nekim skuterčićima i nekad davno davno Tomos. Onda pauza od 20 + godina i eto..........Priključio sam se forumu. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 656 Napisano Utorak u 10:40 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15519 Napisano Utorak u 13:27 Integrisan, 3302 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 112 Napisano Utorak u 17:11 U prolazu, 23 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1099 Napisano Utorak u 18:11 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2404 Napisano juče u 05:58 Drug član, 561 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 571 Napisano juče u 07:56 Zainteresovan, 155 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko_28 7 Napisano pre 21 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9990 Napisano pre 1 sat Drug član, 1975 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...