Danijel91 32 Napisano Sreda u 17:46 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, hocu da kupim maxi skuter, dvoumim se izmedju silver wing 400 i t max 500, oba motora tu oko 2010.godiste, za hondu znam da je dobra, ali me interesuje t max kakav je, kakve su cene za odrzavanje, da li se kvare itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16832 Napisano Sreda u 19:18 Integrisan, 8509 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kojom logikom si došao do tog izbora. To su dve potpuno različite filozofije maksi skutera. Silver 400 je klasičan maksi skuter. T Max je skuter koji emulira motocikl, orijentisan na performanse. Uvek otrov skup, Yamaha je izuzetno ponosna na njega i tretira ga kao visoku klasu točak uz točak sa motociklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Sreda u 19:24 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam motor i hocu da uzmem skuter ali iskljucivo sa 2 cilindra, znam da su skroz 2 razlicita skutera, hondu sam vozio i znam sta da ocekujem, ali nisam imao prilike t max da vozim i zato pitam nekog ko je vozio sta ima da mi kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...