Ševa iz Noćne More 4 Napisano Subota u 06:31 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1993 Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Pratim forum neko vreme i odlučio sam da se registrujem radi razmene informacija i iskustava. Vozim Hondu NTV 650. Odlučio sam se za ovaj model prvenstveno zbog njegove specifične konstrukcije, izdržljivog agregata i kardana koji pruža pouzdanost na duže staze. Nedavno sam položio i ovo mi je prva sezona na drumu. Zanima me pre svega tehnička strana održavanja, kao i iskustva drugih vozača sa sličnim mašinama te generacije. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1479 Napisano Subota u 08:16 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2738 Napisano Subota u 08:35 Mr., 653 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1072 Napisano Subota u 14:40 Zainteresovan, 444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 133 Napisano Subota u 15:32 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se prikljucio druzenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 111 Napisano Subota u 15:42 U prolazu, 22 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9931 Napisano Subota u 18:24 Drug član, 1971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 849 Napisano Subota u 20:24 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gdje god bio.,nisam baš ljubimac kardana,al OK... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 677 Napisano Subota u 20:49 TVRD RAD, 347 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 69 Napisano Nedelja u 11:13 Svrati ponekad, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...