Urke Rok 15 Napisano pre 18 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Marauder vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan pre svega, Zamenio sam guvernalu na Marauderu vz800 i uz to sve propratno kako dolikuje, crevo, sajle... Misleći da je sve u redu upalio sam motor pod sauhom posto stoji u malo hladnijoj garazi. Upalio je i kada sam vratio sauh, počeo je sa se gasi kao da mu fali ler gasa. Okretao sam onaj srafić na karburatoru za ler ali i dalje nisam rešio problem, da li neko zna o čemu se tu radi i kako rešiti problem? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11979 Napisano pre 15 sati Hronični Motociklopata, 7859 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li su se možda otkačile-poremetile sajle gasa i sauha pa brljavi, ja sam imao sličan problem, bila se otkačila povratna gas sajla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke Rok 15 Napisano pre 12 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Marauder vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, proverio sam, sve stoji kako treba, izgleda da su svećice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...