Rider000 2502 Napisano pre 3 sati Drug član, 1706 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja hocemo da batalimo voznju po asfaltu i predjemo na enduro. Auto, prikolica i gas. Tako da Stromić ide na oglase. Link ka oglasu: Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Nemam sta reci za motor. U garanciji je do 09.2027. Svi servisi odradjeni. Sav potrosni materijal dobar. Dosta opreme na njemu. Cena 7850eur Pikiram da uzmem Suzuki DRZ 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2510 Napisano pre 3 sati Drug član, 1065 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sportska cena! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1062 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je cena, kapiram da bi ovo lako trebalo da se proda. Isto godište, nov NX500 platio sam po istoj ceni, naravno bez ikakve opreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3938 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1269 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam tužan dok nisam pročitao poslednju rečenicu, motor koji me je najviše oduševio na sajmu ove godine... kad ga uzmeš, seti se ko te nesebično pozvao na probu Vogea i zašto imaš novu kameru!!! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23366 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo svi u offroad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2502 Napisano pre 2 sati Drug član, 1706 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistRavnica odradila svoje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...