Blaza 15378 Napisano pre 12 sati Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/28878031/honda-cbf-600 Ako nekome treba da odmah sedne i vozi, evo dobrog motora. Porodični prijatelji prodaju, znam kada su ga uzeli, bio u odličnom stanju a sada još bolji. Sveže registrovan, maksimalno održavan i servisiran motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15378 Napisano pre 11 sati Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par fotki 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2364 Napisano pre 10 sati Drug član, 1468 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovde sve ok od opreme, vizuelnog al bi mi bila za tu cenu prepreka kilometraza. Tako ja gledam. Sad nek se ljuti ko hoce. Dok bih ga vozio par godina natukao bi 100+ km i onda kome bih ga prodao kod nas srba. Svi bi me drndali kako je to velika km itd. . Znam sve.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5593 Napisano pre 10 sati Drug član, 531 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: evo dobrog motora Blažo, znajući tvoje kriterijume za dobro, ovo je odlična prilika. Pogotovo ko kupuje da se vozi i uživa... A šta će da se desi jednog dana kada budem prodavao, jebe mi se. Pogotovo za nekog kome će da bude jedini argument, "bajo mnogo je to prešlo"... Živim sada i za sebe, a ova Honda će dati taj užitak. TAKO JA TO GLEDAM!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2364 Napisano pre 10 sati Drug član, 1468 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike sam i ocekivao da ce se pogresno shvatiti razmisljanje. Ali neka... Izvinjavam se na off teme. Vlasniku srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5593 Napisano pre 10 sati Drug član, 531 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne @Zarkela. Samo sam i ja napisao svoj ugao. Meni je RT prešao 84.000km. Ja sam 1. vlasnik, i u mojoj glavi je kao nov... Ali nećemo više u ovoj temi... Samo sam hteo da dam drugi ugao, i da ova honda treba da se kupi ko želi da se lepo vozi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11932 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7847 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Skineš kilometražu na 40.000km i kažeš ljudima da ne garantuješ za tačnost kilometraže, i to je odma skroz druga priča, ljudi će ga rado kupiti i ako znaju da je 99% spuštena kilometraža, ali bitno je da na satu piše 40.000km, kao kod auta onih famoznih 180.000km, te brojke imaju blagotvorno relaksirajuće dejstvo na mozak prosečnog homosapiens balkanikus-a 2 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15378 Napisano pre 9 sati Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Momci, tema je otključana zbog komentara, i svaki je na mestu. @Zarkela u proseku je voženo 10 hkm godišnje, nekad manje, nekad više. Neko bi možda skinuo 40.000 km i tada bi bio taman, ali...znam dobro porodicu, to nikada ne bi uradili. Otac i dva sina voze motore, imaju 4 motora, skoro je prodat peti, jednostavno nema se kad sve voziti. Nisu "paljevine", nikada divljanje itd, svaki vikend porodična vožnja. Možda je jaka cena, možda je i velika km, tako je kako je. Ovo je okvirna cena, treba ga videti uživo i dogovarati se za dalje. Rekao sam mu da okači i neku fotku kofera... @Tumbe nemam više lajkova, jbga... Hvala ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15378 Napisano pre 9 sati Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža Bio si brži za malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano pre 8 sati Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ceni svoje vise, tako da je jaca cena ali ako zeli prodati, verujem da ce i korigovati cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 558 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam na redditu na lika koji je presao 240 hiljada km sa ovim motorom, jedini vlasnik bio, tako da verujem da ova kilometraza ne znaci puno na dobro odrzavanoj Hondi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2364 Napisano pre 7 sati Drug član, 1468 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan A ma ljudi nije poenta koliko on moze da predje. Ajde sad svi okrecemo glavu kao da ne znamo kako stvari kod nas funkcionisu. Ajde stavi motor sa 120k predjenih na oglas i istu cenu kao neki iz uvoza sa 30k a mozda je taj i presao 200. Znas ko ce da ga kupi, niko nece ni broj okrenuti a kamoli nesto drugo. Kad motor ima 60 hiljada ima da drndaju i ebavaju koje kakvi... Prosto svi vole da imaju manje kilometara, lakse se proda i tacka, osim kad je BMW upitanju to se onda posmatra drugom polovinom mozga. Moze da je on u deset puta boljem stanju, al tako je kako je. A retko ko vozi motor 5 godina da sastavi opet cast izuzecima. Ko prelazi malo kilometara godisnje ili kome stoji vise u garazi taj ce da kupi vozilo sa vise kilometara. I nije isto imati motor pricam o originalnoj kilometrazi sa 30 i 90 hiljada, odrzavanje nije isto ma kako da je on odrzavan. Pa i sam taj prekidac od zmigavca samo koliko je vise puta pritisnut, a ne nesto bitnije. No, da coveku ne zatrpavamo oglas. Kad dodje kupac na licu mesta to je vec dobar deo posla obavljen, dve ostalo je zivkanje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15378 Napisano pre 5 sati Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu, svi tako gledamo. Kao što sam rekao, svi komentari su dobrodošli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2710 Napisano pre 4 sati Drug član, 490 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svog kupca, samo lagano Ovo je motor za pametnog 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 995 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Disko Nindža said: Skineš kilometražu na 40.000km i kažeš ljudima da ne garantuješ za tačnost kilometraže, i to je odma skroz druga priča, ljudi će ga rado kupiti i ako znaju da je 99% spuštena kilometraža, ali bitno je da na satu piše 40.000km, kao kod auta onih famoznih 180.000km, te brojke imaju blagotvorno relaksirajuće dejstvo na mozak prosečnog homosapiens balkanikus-a Al obavezno da napises da je uvoz Svajcarska 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 995 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor izgleda top.u cenu se ne razumem a kilometraza me nikad nije interesovala posto svi lazu,svesno ili nesvesno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...