Mario Marko 509 Napisano April 16 (promenjeno) Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam jednodelni kombinezon Mugen Race, veličina 54. Kombinezon je oštećen (više izgreban) ali funkcionalan. Pre poslednjeg klizanja je bio na popravci što se vidi na slikama. Ja sam 180cm, 82kg i meni je malo komotniji tj. možda za trećinu broja veći. Mario 0641168527 Promenio April 16 član Mario Marko 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1063 Napisano April 16 Drug član, 3028 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZ1S Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se, ukoliko nije vec neko telefonom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 615 Napisano April 16 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se ako Bobanu ne odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 509 Napisano April 16 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, rboban said: Prijavljujem se, ukoliko nije vec neko telefonom... Niko nije zvao telefonom tako da si prvi koji se javio. Nazovi me pa se dogovaramo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1754 Napisano April 16 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima,kod ovakvih ostecenja jel te sacuvao?? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1443 Napisano April 16 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Mario Marko bas sam u potrazi za ovako nekim kombinezonom, pa me zanima, posto smo istih dimenzija, da li bi ti vise odgovarala velicina 52? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 509 Napisano April 17 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Pedja Ča said: Mene zanima,kod ovakvih ostecenja jel te sacuvao?? Dva pada na stazi. Odelo odradilo posao vrhunski. Ja samo ustao i otresao prašinu. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 509 Napisano April 17 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, ske said: @Mario Marko bas sam u potrazi za ovako nekim kombinezonom, pa me zanima, posto smo istih dimenzija, da li bi ti vise odgovarala velicina 52? Mugen Race odelo 52 mi je malo, probao sam ga. Imam drugo odelo, "spyke" koje je 54 i veličina mi odgovara perfektno. Lično mislim da je veličine na ovog Mugen Race realno između 54 i 56. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1754 Napisano April 17 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mario Marko je napisao: Dva pada na stazi. Odelo odradilo posao vrhunski. Ja samo ustao i otresao prašinu. To mi je drago da cujem...sve ostalo je...prasina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...