Aleksandar_70 0 Napisano Četvrtak u 18:42 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me misljenja i iskustva ljudi koji poseduju sprint pulser 125,koje su mu neke mane,na sta trebam da obratim paznju i koje su neke prednosti i cime ste zadovoljni na njemu.Nudi mi se vise opcija za kupovinu mog prvog motocikla,izmedju ostalog je i on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 507 Napisano juče u 05:40 Drug član, 1210 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu u kineskom podforumu od skoro 200 strana pa čitaj kad budeš imao vremena ili postavi pitanje direktno tamo: https://forum.bjbikers.com/topic/65806-qingqi-qm200gy-b-qm200gy-ba-qm125gy-bsprint-pulser/?do=getNewComment U svoje vreme je bio solidan motor u odnosu na cenu, ali od tada je prošlo dosta vremena a firma koja ih je uvozila ne radi već godinama tako da ne znam kakva je situacija sa delovima. Najbolje da se raspitaš u temi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...