cikamike 736 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Givi V49 monokey (bez ploče). Nov kofer, u originalnoj kutiji, sa dva ključa. Jednom sam ga provozao do grada i to je to. Hoću da uzmem isti samo skroz crni, jer sam se istripovao da bi lepše išao uz moj motocikl. Ako nekom treba, dok se ne predomislim i zadrzim ga... Cena 220e fiksno. Promenio pre 12 sati član cikamike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2330 Napisano pre 12 sati Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uh što je lep kofer!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 736 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ekspresno rezervisano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...