petrovic2727 4 Napisano pre 2 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam 16, i polazem za A1 kategoriju i treba mi vasa pomoc oko odabira motora, budzet mi je nekih 1500 1600e, visok sam 182 i imam nekih 65kg, tako da sam mrsav.Razmisljao sam dugo i plan mi je bio da uzmem hondu cbr 125r 2004-2008 mada sto sam ga vise gledao uzivo to mi se manje svidjao, nekako mi je previse mali motor, pa sam se malo vise raspitivao i zapala mi za oko honda varadero 125. E sad, sta vi mislite o tom motoru, treba mi uglavnom kao prevoz za leto do grada(4 5km) i neke krace relacije 30 40km eventualno kad kad da se provozam sa devojkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16488 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od budžeta oduzmi opremu. Misli prvo o tome i kako ćeš da učiš vožnju. Motocikl je nebitan. Svaki ide svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...