dule2812 1744 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Zainteresovan, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Људи, имам два вишка дечија лејзи бега, добиле су за неки рођендан, прилично су велики али нам већ сметају неко време. Персонализовани су, на једном пише Дуња, на другом Ана. Прво смо их гурали по ћошковима, на крају их избацили у двориште. Треба да се оперу, али мислим да нису нигде исцепани. Имамо и дечији џип на акумулатор, иста прича у кући, после у двориште, чак мислим да је и под гаранцијом, био око 200е-250е али на крају је завршио ту где јесте и сад не ради. У међувремену су кренули и да скидају делове са истог, светла, и шта ја знам. Могу послати слике на вибер ако је неко заинтересован. Значи не треба мени ништа да се плати, можете барем да пустите неку поруку за оно дете Николина Богатиновић 1898 смс на 3030. Promenio pre 2 sati član dule2812 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2589 Napisano pre 3 sati Drug član, 474 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest! U to ime, pustih nekoliko porukica za Nikolinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1744 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Хвала друг. Скупили су довољно новца да оде за Италију, али сад им треба и за даље лечење... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2589 Napisano pre 3 sati Drug član, 474 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daće Bog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...