Igor 022 16 Napisano Mart 25 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o Pedi lesso 50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Mart 25 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan planiram da ga kupim pa me zanima jel se zna nesto o njemu,navodno je isti agregat kao na pedi sniper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3229 Napisano Mart 26 Andragog, 5764 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je isti. Koliko sam video on ima ručicu kvačila i posle šaltanje bez kvačila. Kao poluautomatsko ! Odlično izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12752 Napisano Mart 26 Ne silazi, 3057 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu brzinu treba kvacilo,posle ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3229 Napisano Mart 26 Andragog, 5764 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo smanjis gas i saltas, skoro brze od qvick šiftera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2425 Napisano Mart 26 Drug član, 1485 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Isti su agregati i ram, samo su plastike druge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3229 Napisano Mart 27 (promenjeno) Andragog, 5764 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, srbac je napisao: Verujem da je isti. Koliko sam video on ima ručicu kvačila i posle šaltanje bez kvačila. Kao poluautomatsko ! Odlično izgleda ! Ipak nije to kvačilo, to je zadnja kočnica. Vidim da nema nožnu. Znači skroz automatic. U temi Peda Sniper imaš dosta a to je 99% mahanički isti motorić ! Promenio Mart 27 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano April 7 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam bio danas u Temerinskoj da vidim kako izgleda uživo, jako lep primerak. Samo što još nije dobijeno carinjneje ali čeka se svaki dan pa sam bio ostavio broj, poluautomatik je, kočnice su obe na kormanu.... Videćemo kada mi jave da je carinjenje prošlo onda ću ga naručiti pa javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1696 Napisano April 8 Drug član, 1754 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno kao apn1s, danas sam gledao i apn i sniper, kazu isti mada vidim sraf za stelovanje kvacila na drugom mestu. Apn dolazi bez blokade i kazu ide bas dobro i dobro se pokazao. Sniper sada ima blokadu. Kazu atx (ceka se da stigne) jos zanimljiviji. Bolji amotrizeri, disk i nazad, abs valjda, digitalni sat, veci, robusniji, 40kg tezi, 350e skuplji od apn-a koji je 1100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano April 9 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2026. at 21:11, kimleta je napisao: Baš sam bio danas u Temerinskoj da vidim kako izgleda uživo, jako lep primerak. Samo što još nije dobijeno carinjneje ali čeka se svaki dan pa sam bio ostavio broj, poluautomatik je, kočnice su obe na kormanu.... Videćemo kada mi jave da je carinjenje prošlo onda ću ga naručiti pa javljam Ja sam 26 marta ostavio kaparu za crni lesso.Cekam da jave kada ce se moci preuzeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 97 Napisano April 12 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2026. at 23:56, Biker Q je napisao: Nesto slicno kao apn1s, danas sam gledao i apn i sniper, kazu isti mada vidim sraf za stelovanje kvacila na drugom mestu. Apn dolazi bez blokade i kazu ide bas dobro i dobro se pokazao. Sniper sada ima blokadu. Kazu atx (ceka se da stigne) jos zanimljiviji. Bolji amotrizeri, disk i nazad, abs valjda, digitalni sat, veci, robusniji, 40kg tezi, 350e skuplji od apn-a koji je 1100e. Blokada se skida porucivanjem cdi bez blokade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Maj 20 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam ga sada dobio sipao gorivo stavio tablice idem da ga testiram sada upravo, pa vam javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Maj 24 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice super je, brzo dostize maksimum od 45, ne bih da ga sada bas drkam da vidim da li moze vise, ima neku blokadu i kada stigne 45 on stane. Sto se kljuca, kljuc sluzi nicemu, postoji ali sve funkcionise preko daljinca, tako da ako nemas daljinac nemas ni pristup motoru, sta god radio nece da pokrene i krene da se pali alarm... Otvara kljuc samo ono za kacigu i otvara sa strane deo da ostavis alatke, ostalo nista, lako sam montirao kofer i okvir za tablicu sam morao vezicama posto rupe bas nisu napravljene za srpske tablice. Sve u svemu zadovoljan sam, garim ga pa na 200 mali servis da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Maj 24 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc i vadis iz daljinca i mozes da das kontak sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Maj 24 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Maj 24 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Skinuta blokada i stavljen prednji lancanik od 14 zuba ,posto je fabricki od 13 zuba a zadnji je 38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Maj 24 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, kimleta je napisao: Sto se mene tice super je, brzo dostize maksimum od 45, ne bih da ga sada bas drkam da vidim da li moze vise, ima neku blokadu i kada stigne 45 on stane. Sto se kljuca, kljuc sluzi nicemu, postoji ali sve funkcionise preko daljinca, tako da ako nemas daljinac nemas ni pristup motoru, sta god radio nece da pokrene i krene da se pali alarm... Otvara kljuc samo ono za kacigu i otvara sa strane deo da ostavis alatke, ostalo nista, lako sam montirao kofer i okvir za tablicu sam morao vezicama posto rupe bas nisu napravljene za srpske tablice. Sve u svemu zadovoljan sam, garim ga pa na 200 mali servis da se vidi Imas u TJ kompany cdi bez blokade trazis za snipera 1000 din kosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Četvrtak u 20:26 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2026. at 20:40, Igor 022 je napisao: Kljuc i vadis iz daljinca i mozes da das kontak sa njim Da da skontao sam ali ako kojim slucajem nije blizu daljinac nece ti dati nista da radis, ne znam jel tako negde drugde posto mi ovo prvi motor a kola svakako na kljuc otkljucavam Plus sam uspeo izgubiti negde kljuc, otici cu da mi izrade mač za svaki slucaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Četvrtak u 20:27 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2026. at 20:48, Igor 022 je napisao: Imas u TJ kompany cdi bez blokade trazis za snipera 1000 din kosta. Otici cu bas da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Četvrtak u 20:27 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2026. at 20:43, Igor 022 je napisao: Skinuta blokada i stavljen prednji lancanik od 14 zuba ,posto je fabricki od 13 zuba a zadnji je 38 Da li se oseca razlika neka? Mislim na lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Četvrtak u 20:33 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, kimleta je napisao: Da li se oseca razlika neka? Mislim na lancanik Da malo duze brzine i pre je na 6000 obrtaja isao 60 a sada na 6000 obrtaja ide 65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Subota u 09:40 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate gde se nalazi CdI ne bi bas da ga rasklapam sav, ispod sedista ili izpod ovog cuda na sredini? Isto tako kako su ga montriali nisu najbolje, iskocio mi sraf pa sam ga morao gurat kuci, koci mi zadnjo tocak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 16 Napisano Subota u 09:44 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, kimleta je napisao: Brate gde se nalazi CdI ne bi bas da ga rasklapam sav, ispod sedista ili izpod ovog cuda na sredini? Isto tako kako su ga montriali nisu najbolje, iskocio mi sraf pa sam ga morao gurat kuci, koci mi zadnjo tocak Proveri sve šarafe koje vidis na motoru otpuste se po neki šaraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9509 Napisano Subota u 09:49 Ne silazi, 3835 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, kimleta said: Brate gde se nalazi CdI ne bi bas da ga rasklapam sav, ispod sedista ili izpod ovog cuda na sredini? Isto tako kako su ga montriali nisu najbolje, iskocio mi sraf pa sam ga morao gurat kuci, koci mi zadnjo tocak Vidi... Ovo je bukvalno nedopustivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Subota u 10:03 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ga gledam sada, zvao ovog prodavca kaze brat e jbg nosi ga kod majstora ne javlja se on, ja reko brate moj.... Labavi su srafovi bas, proverio sam i ostale srafove pokusavam da ih namestim sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...