Igor 022 17 Napisano Maj 30 U prolazu, 26 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, kimleta je napisao: Vidi ja ga gledam sada, zvao ovog prodavca kaze brat e jbg nosi ga kod majstora ne javlja se on, ja reko brate moj.... Labavi su srafovi bas, proverio sam i ostale srafove pokusavam da ih namestim sada... Stegni ih i zakreni limic taj on im je osigurac,u garanciji ti je idi nek oni rese 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Maj 30 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mu je jebana mater Promenio Maj 30 član kimleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimleta 4 Napisano Jun 10 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2026. at 22:33, Igor 022 je napisao: Da malo duze brzine i pre je na 6000 obrtaja isao 60 a sada na 6000 obrtaja ide 65 On 30. 5. 2026. at 11:49, Andrej_Hotstepper je napisao: Vidi... Ovo je bukvalno nedopustivo. On 30. 5. 2026. at 12:08, Igor 022 je napisao: Stegni ih i zakreni limic taj on im je osigurac,u garanciji ti je idi nek oni rese Opravio sam ga, jel znas gde se nalazi CDI da ga ne rastavljam sada bezvede da zamenim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...