Alex Djen 0 Napisano Mart 12 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odlučio sam da želim da položim za motor, zanimaju me preporuke za auto skolu u Nisu, bitno mi je kako te uce da vozis, cena i rigoroznost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 618 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ocekivati Kurs bezbedne voznje.... Ja u mojoj skoli da ucim kandidate gde gledas tu i ides, sve i jedan bi pao fizicki sa motora na osmici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9243 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3174 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bila je skoro slična tema, baci pogled: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...