Vitez Koja 316 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nekih malih zdravstvenih probemcica mora da krenem malo da motam bajs. Pa ako neko ima da proda ili pokloni neka se javi. Ako ne icicu na neki bubljak da vidim sta ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 526 Napisano Mart 15 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Scott Windriver mount bike da ti ponudim za kupovinu. Veoma je kvalitetan ali nažalost već par godina ga ne vozim jer nemam vremena. Vrednost mu je oko 200e. Ako si zainteresovan poslao bih ti uskoro detaljniji opis i fotke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 364 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Imam bicikl da poklonim, Novi Sad. Treba lanac da se sredi, verovatno jos nesto sitno, ali je generalno ok. Stoji mi u garazi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9721 Napisano Mart 18 Ne silazi, 2594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2026. at 0:47, Vitez Koja je napisao: Zbog nekih malih zdravstvenih probemcica mora da krenem malo da motam bajs. Dobar dan na insulinsku rezistenciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6914 Napisano Mart 19 Drug član, 2859 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Sta je profesionalna deformacija! Supruga se gnjavi sa insulinskom, nadam se da ce da ostane na tome ili da resi, daa ne odemo na dijabet... Apropo bajsa, ja sam sebi iz inata ukinuo vozila na sopstveni pogon do prodavnice/trafike. Sve mi je na 3-5 minuta peske. Imam neki kvalitetan matori Peugeot Deuville, ne znam da li vredi vise od 50 eura. Ali mi je spas i za telo i za duh a i za novcanik ako cemo iskreno. Podrzavam! Ako se pojavi nesto za sitne novce kod ovih mojih sto verglaju i trguju, javim! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...