vulens 84 Napisano Utorak u 07:40 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko ima iskustva o prevozu motora u kombiju? Trebalo bi da prevezem dva motora do Kopra u Sloveniji kombijem. Zanima me da li ima neko iskustva. Da mi da neki savet kako vezati motore, kako ih postaviti, da li koristiti srednji stender ili ne? Svaki savet i iskustvo je dobrodoslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16288 Napisano Utorak u 07:56 Integrisan, 8361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi ako imaš. Kombi ima namenska mesta za kačenje španera. Uveži ih ih gotova priča. Viljušku napred malo kompresuj i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 84 Napisano Utorak u 08:13 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u kombiju je malo problem sto je ceo pod od blazujke i nemam onih srednjih kacaljki, kao ni napred. Samo par sa strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Utorak u 08:40 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moj je ovako na slepi pa nije mrdnuo 30 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 84 Napisano Utorak u 09:02 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedna stvar. Treba prevesti motore do slovenije i nazad. Brinem se da ne bi policija zaustavljala pa proveravala kako su vezani, da li je sve u redu.. Po njihovom zakonu mora motor biti vezan u 4 tacke, sa atestiranim spanerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6912 Napisano Utorak u 09:34 Ne silazi, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna stvar, ako kombi nije teretni me mozes motor u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 84 Napisano Utorak u 09:35 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Teretni je naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2408 Napisano Sreda u 09:44 Drug član, 1034 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nabijes prednji tocak u cosak kombija, oslonis na copu, nategnes spanerima, nema greske. Prevozili smo ih tako ko zna koliko puta. Ako neko ima da ti pozajmi onaj wheel chock onda ti je jos lakse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 84 Napisano Sreda u 10:37 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...