Saša-Peci 0 Napisano pre 18 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: yamaha x max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece ja sam novi clan imam yamahu x max 300 iron max iz 2019 godiste,potrebna mi je pomoc oko izrade rezervnog kljuca koji sam negde izgubio prilikom selidbe a i kod karticu.Dali neko radi to u Nisu posto sam odatle cuo sam da u Beogradu radi neka firma key lock 011 ali treba da odem tamo motorom ili da skinem modem i posaljem ali tu mi treba neki majstor da nade gde je taj modul i i skinem ili negde da ima blize Nisu.neka mi da naziv ili kontakt u bareliju nemogu bez kod kartice.hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 107 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko radi narezivanje kljuceva oteras motor i on ti odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Peci 0 Napisano pre 3 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: yamaha x max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nece druze pitao sam niko ne radi raspitao sam se nerade tonu Beogradbsamobrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...