RaS 7190 Napisano pre 5 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 8/25/2026 at 7:46 PM, Markone88 said: Da li neko ima da prodaneki lep satic, stariji-vintage. Tu do 40-50e, uzeo vih drugu za rodjendan, da ga navucem na starije satove Jesi li rešio ovo? Je l' imaš neki konkretni model na umu, i do kad je rok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7190 Napisano pre 5 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: Crni prodat, diver i dalje dostupan Za kolege 100e Timex Harborside diver - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Timex Harbourside Diver 43mm, nov, donesen iz USLink ispod: https: //timex... Da prebacimo oglas na novu stranu. Ipak je ovo berza, ili bi trebalo da bude? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5283 Napisano pre 5 sati Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, RaS said: Jesi li rešio ovo? Je l' imaš neki konkretni model na umu, i do kad je rok? Nisam jos nasao, pa sam mu kupio neku kutiju za 4 sata. Imas nesto da ponudis, matoro a ocuvano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7190 Napisano pre 4 sati Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Pa sem okvirne cene ne znam kakav sat tražiš. Manji, veći, automatik, navijač? Vintidž i nije neka odrednica, a umene sve ionako vintidž ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25167 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8164 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre video u izlogu u Mostaru u izlogu Rolex, sa sve kutijom a pored njega i AP ... Ja reko naglas aa jesteee Rolex, kad prodavac izvolite 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3472 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RaS je napisao: Pa sem okvirne cene ne znam kakav sat tražiš. Manji, veći, automatik, navijač? Vintidž i nije neka odrednica, a umene sve ionako vintidž ... Ponudi šta imaš možda bi i ja uzeo neki oldtimer Inače, hvala za kopče. Odmah sam uveče napakovao i sad nosim svaki dan LORIS-a. Kako mi se sviđa sat... Nemam neke skupe satove ali svaki koji imam mi je drag i uglavnom su pokloni i za mene imaju vrednost. Volem obične i jednostavne stvari. Promenio pre 2 sati član slobasuper9 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7190 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino mogu da ponudim ovog Darwila, ostali koje imam, ili imaju oštećenja na ciferu, ili nisu baš tačni, i pored odrađenog servisa. Nisu baš za poklon. Meni je ovaj model prelep, zato sam ga i pazario. Inače je tačan u sekund, skoro servisiran, i ima nov kvalitetan kaiš. Cena dogovor, nisam skoro gledao kako se kreću, ja sam za ovog dao 60€ '17, ako se dobro sećam. Dajte još neki predlog, možda neko ima nešto primerenije da ponudi? @Markone88, je l' drugar sitan ili krupan čovek? Ovaj Darwil je dosta malen sat, ne znam baš kako bi stajao nekome sa jačim zglobom. Promenio pre 1 sat član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5283 Napisano pre 42 minuta Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @RaS mislim da bi mu bilo ok, sitniji od mene dosta. ovaj Darwil izgled super, dosta sam video na oglasima, ali su nekako isljuspani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7190 Napisano pre 8 minuta Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je već priče, (ne)kvalitet materijala. Hromirani finiš na mesinganim kućištima nije odoleo zubu vremena, pa su retki dobro očuvani primerci. Ako niko ne ponudi nešto interesantnije, lako ćemo se dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...