dincaa 0 Napisano juče u 00:21 U prolazu, 3 postova Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nedavno sam kupio moped Tomos APN 4, bio je registrovan na zute table do 2018 godine. Dotle mu je vazila i saobracajna. Ja sam uradio kupoprodajni ugovor i sve sam preneo na svoje ime. Sad planiram da ga registrujem. Tablice nisu vracene kada je istekla registracija. Da li to predstavlja neki problem? Jel ja sad motor da odvezem na tehnicki sa tim tablicama ili da skinem tablice pa da vracam u SUP? Sta da radim? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 105 Napisano juče u 08:27 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se najbolje na tehnickom sta da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16834 Napisano juče u 09:08 moto merkat °°, 5023 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ides na teh. sa tablicama, u SUP-u vracas stare i dobijas nove ALI bele, APN 4 je motocikli, moras mu samo ugraditi/osposobiti stop svetlo, migavce ne mora imati jer je proizveden bez njih ( proizvedeni pre 01.01.2010 ne moraju imati ukoliko su tako proizvedeni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dincaa 0 Napisano pre 23 sati U prolazu, 3 postova Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bdada je napisao: Ides na teh. sa tablicama, u SUP-u vracas stare i dobijas nove ALI bele, APN 4 je motocikli, moras mu samo ugraditi/osposobiti stop svetlo, migavce ne mora imati jer je proizveden bez njih ( proizvedeni pre 01.01.2010 ne moraju imati ukoliko su tako proizvedeni) kako kad je bio registrovan na zutu tablicu? kao moped i nije prelazio 45km/h, ni sad ne prelazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12455 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2935 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Papir da ne prelazi 45km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dincaa 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 3 postova Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, cezarpa je napisao: Papir da ne prelazi 45km/h? pa kad je neko vozilo registrovano na zutu tablicu (AM kategoriju) znaci da ne prelazi 45km/h i pise da je moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12455 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Ne silazi, 2935 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je serija APN cija je kataloska brzina bila veca od 45km/h.Stari zakon je moped ogranicavao sa 50km/h Davno neko je isao 48km/h ,dal APN ili Automatic?Kataloska brzina.Imao sam oba ,ali tada nije bilo bitno. Promenio pre 22 sati član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16834 Napisano pre 20 sati moto merkat °°, 5023 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od starog Tomos programa samo par modela je razvijalo 45 km/h (npr Automatic A3 MS i cini mi se A3 L, ostali su 46-47 km/h) APN4 100% prelazi, papiroloski ovo sto @cezarpa kaze jer je nakada granica bila 50 km/h, dobili smo dopis sa max brzinama, mozete proveriti na sajtu "Tomos Arhiv" za svaki model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3029 Napisano pre 18 sati Andragog, 5587 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sada imaju na nekim tehnickim, pa mere brzinu. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2443 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 855 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan bdada Da li i sada treba potvrda da vozilo razvija više od 45 km/h? Meni je trebala, kada sam Tomosa prebacivao sa žute na belu tablicu. Prvo je imao opštinsku (tzv. trajnu), pa žutu (rađen tehnički svake godine). Na kraju, da bi "postao" motocikl, sa belom tablicom, trebalo je da pribavim navedenu potvrdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16834 Napisano pre 12 sati moto merkat °°, 5023 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @feniks Za belu ne bi trebalo, bar mi ne trazimo jer je fabricki brzi, na pocetku je trebala saglasnost ABS-a za ugradnju migavaca ali su to promenili. @srbac Da imamo mali dinamo za merenje ali posto je fabricki deklarisana brzina veca od 45 km/h dzaba sto mi izmerimo, to je kao da skidas kw npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 236 Napisano pre 8 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog apn-ca kupio sa žutim tablama i tako registrovao još dve godine. Treće godine dođem na tehnički i kažu nemože više žuta, mora na belu. Sa belom sad plaćam godišnje više i supruga nemože više da ga vozi pošto ima samo am. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16834 Napisano pre 7 sati moto merkat °°, 5023 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta kaze fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3029 Napisano pre 5 sati Andragog, 5587 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mora na bele ili i dalje mogu zute, naravno ako tehnicki to hoce, znam da neki hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16834 Napisano pre 5 sati moto merkat °°, 5023 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi trebalo ali uvek postoji ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...