ekozelj 1053 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Slušalice dobijene na poklon. Nove, samo raspakovane i probane. Cena 100 eur. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 104 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunske slusalice odnos cena i kvalitet sjajan. Super noice cancelation, plus moze 2 uredjaja istovremeno da se poveze. Imam iste samo crne godinu dana i sluze super. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 202 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Jedne od najboljih za ovaj novac. Odusevljen sam bio kad sam ih probao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1056 Napisano Februar 23 Sindikat Samostalni Jahač, 393 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Anker Q30 ,3 godine ih koristim i nema greške ,odličan brend generalno. Za te pare boljih nema . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1053 Napisano Februar 26 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Slušalice su prodate! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...