Jovan Ristic 6274 Napisano Februar 9 Ne silazi, 5221 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti stižu iz Suzukija. Euro Sumar nam je poslao saopštenje da će od ove godine za sve nove kupce Suzuki motocikala važiti 6 godina garancije ili 72.000 km. Suzuki produžena garancija do 6 godina za sve buduće vlasnike! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Euro Sumar donosi lepe vesti za sve buduće i trenutne vlasnike Suzuki motocikala i skutera, a to je da od ove godine postoji mogućnost produžene garancije do 6 godina! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 889 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 sredi i meni motor (skoro) Nov Nov Nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3157 Napisano Februar 12 Drug član, 1242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da ne lupam javno, na odmoru sam, nisam još do detalja izučio uslove produžene garancije, ne drži me za reč, ali ako sam ja dobro skapirao, mislim da će moći da se primeni na motocikle koji su kupljeni neposredno pre ovoga a i dalje su u garanciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2347 Napisano Februar 12 Drug član, 1596 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce Suzukiju produzena garancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3412 Napisano Februar 12 BJB Maxi Scooter Club, 1124 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne crkne 40 godina pa ne mogu da ti prodaju drugi. Ovako bar na servisu zarade 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7202 Napisano Februar 13 Enduraš, 6662 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan A ta garancija verovatno vazi samo za agregat, koji ionako nikad ne crkava, samo vežu ljude da plaćaju preskupe servise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2347 Napisano Februar 13 (promenjeno) Drug član, 1596 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pnaca-pn Redovan servis u ovlascenom platih 8500din pre negde... Toliko bi uzeo i bilo koji neovlasceni manje vise. Suzuki je povoljan sa cenama sto se tice servisa. Promenio Februar 13 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7202 Napisano Februar 13 Enduraš, 6662 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan E to je onda extra, nisu kao kinezi za koje su servisi po 15-16000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...