DarkoČa 1856 Napisano Januar 19 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha MT-09- Kupljena nova u Platner-u 08.2024.godine, garancija do 08.2027.- 5.100 km.- 3 ključa- sva fabrička oprema, abs, tcs, modovi vožnje, tft displej, quickshifter up&down- Racing Icon Blue boja- Kompletna linija Akrapovič + fabrički auspuh- Gume Bridgestone s22* Motor u fabričkom stanju, salonskom kao nov - dodatna oprema: zaštita ekrana, sportski vizir, zaštita hladnjaka, kratki nosač tablice, zaštita rezervoara sve novo nenamontirano još uvek - registracija istekla 08.2025. , biċe produžena sa početkom lepšeg i toplijeg vremena ako se do tada ne proda - vlasnik sam i prevod može odmah - cena: 9.950€ za keš- zamena nije isključena kao opcija, ali cena i predmet u slučaju zamene može se razmotriti ako je OK ponuda - info: 063428380 Darko Evo i par fotki .... U narednih par dana, biċe detaljnije fotkan Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 202 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1856 Napisano Februar 20 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat!Dobili smo novajliju u moto svetu.Momak srednjih godina, ranije je posedovao slabije skutere ali želja da se oproba u motosvetu ozbiljnijim mašinama za njega konačno je realizovana. U zdravlju da ga služi i uvek nasmejanog kuċi vrati.Za ovo kratko vreme koje je kod mene malo je reċi da sam oduševljen, vožnjom, ciklistikom, ali zvuk uz pomoċ akrapoviċa je brutalan!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...