Predator016 1422 Napisano Januar 9 (promenjeno) Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodao bih moj iPhone 13 midnight black, 128 gb, star je oko godinu i po dana, u perfektnom je stanju, bukvalno bez razlike u odnosu na nov. Super me je služio, baterija odlična, istera dan bez problema, i ostane za sutra . Bh je 86%. Ide u fabričkom pakovanju, a poklanjam vam i tri maskice i airTag. Tag nije original, ali podržava Apple Find my i super radi, ćerkica ga je nosila kao privezak neko kraće vreme. Cena je 290e, za kolege može neki mali popust. Mogu staviti još slika, ali u suštini, nema se sta posebno gledati, stanje sam vam opisao gore. 064/8656988 Saša Promenio Januar 9 član Predator016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6539 Napisano Januar 9 Nemanja Stojanović, 1795 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ako piše negde a ja ne vidim, koliko GB ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1422 Napisano Januar 9 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 128 gb, zaboravio da napišem, editovao sam post.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1422 Napisano pre 6 sati Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 270e za kolege.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...