orlovi 601 Napisano juče u 01:16 Stara Garda, 287 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc. Gde mogu nabaviti set opruga kvacila za Varadero SD02 Ima li neko ili zna gde ima. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 934 Napisano juče u 08:59 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao kod ovlascenih ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1476 Napisano juče u 09:22 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovlasceni Delta servis,cekaju se 10 dana. Ja sam ih tamo kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2011 Napisano juče u 10:21 Drug član, 2965 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://motobikeshop.rs/katalog/kvacila/922354 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8175 Napisano pre 21 sati Drug član, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Te TRW ne racunaj kao original, vece su i imaju vecu silu otpora ali jeftinije nego original. Ako kvacilomproklizava bice da je prije do metalnih ploca, a najpametnije skupa kupiti sve Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 189 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru su trebale opruge za vtr 1000f ali trw ne pravi za taj model, tako da mislim i za Varadera isto nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...