Marko81 1056 Napisano Januar 4 (promenjeno) Zainteresovan, 715 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova i sve najbolje! Da li neko ima preporuku za "uradi sam" ili kako ameri kazu DIY (Do It Yourself) dijagnostiku za motocikle? Znaci amatersku a ne profi dijagnostiku od hiljade evara. Uglavnom vidim da tu kinezi drze primat, sa ponekim spancima ili istocnoevropljanima. Dijagnostika bi trebalo da moze da prepozna sve vece i poznatije proizvodjace i modele (BMW, Ducati, Honda itd...) Ja sam gledao ovaj ANCEL MT500 (EU verziju): ANCEL MT500 Motorcycle Diagnostic Tool Full-System Coverage, ABS Bleeding, ECU Reset, OIL Reset, TPS Reset WWW.ANCEL.COM Discover the Ancel MT500, the ultimate motorcycle diagnostic tool. Diagnose issues on top brands like Harley, Honda, and Yamaha. Shop now for precise results! Mozda neko ima iskustva sa konkretno ovom dijagnostikom. Mozda ima i boljih pa ako znate pisite. Cena mu je oko 500 EUR. Ovo dolazi u paketu: Promenio Januar 4 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 902 Napisano Januar 4 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pitanje, ja sam razmatrao da porucim ovu https://fxtul.com/products/fxtul-m4-eu-motorcycle-diagnostic-tool-obd2-code-reader-scan-tool-for-kawasakis-yamaha-honda-vespa-suzuki-piaggio-ktm-aprilia-triumph-royal-enfield?srsltid=AfmBOoravCNvML2fy3Bs170oQ7j1XxJ1QmTALlTaBbQ-xjD1mLcSWlKM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1056 Napisano Nedelja u 22:31 Zainteresovan, 715 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo gledam da uzmem sa jos par drugara da imamo, pa mora da bude i Ducati u igri, a bas ovaj model ciji si link dao nema Ducati. FXTUL za dukca ima poseban uredjaj, a imaju i jos jedan mnogo skuplji koji podrzava sve modele - gotovo isti po izgledu i ceni kao ovaj sto sam ja postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...