NIKOLA 1 1182 Napisano Decembar 31, 2025 MK Obrenovac, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znamo svi već po tradiciji da je moto susret u Trebinju uvek drugi vikend juna , ali sad je izašla i zvanična objava. Tradicija se ne prekida, Bože zdravlja vidimo se ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3206 Napisano Decembar 31, 2025 Vozac A kategorije :D, 1053 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Људи воле Требиње више од свега можда, али можда и ја одлучим да дођем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1182 Napisano Decembar 31, 2025 MK Obrenovac, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odlazak na moto susret u Trebinje postao tradicija. Moto susret kao moto susret ništa specijalno, lokacija nije neka , domaćinima svaka čast, budu uvek lepe svirke, mnogo pozitivne atmosfere...... Ali generalno lep deo godine za vožnju , ima milion i jedan put do tamo i svi su lepi . Ja svake godine idem jednim vraćam se drugim (preko Albanije i SH20, preko Crne gore i kanjona Morače, preko Durmitora, preko Mokre Gore , preko Zvornika i Romanije, preko Sarajeva iMostara ...... Ne zna se koji je lepši i bolji. Plus ta atmosfera kao nekad za Kosovsku Mitrovicu kad se išlo, ceo put srećes brdo motora i bajkera.... Grad Trebinje prelep , ima ceo dan samo po njemu lepih lokacija i znamenitosti za obilazak, narod dobar, trpi sve nas i uvek sa osmehom na licu.... Plus na sat vremena od Trebinja je more u Crnoj Gori, plus more u Hrvatskoj.... Brdo preduslova za lep provod , druženje i uživanje sa društvom. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3206 Napisano Decembar 31, 2025 Vozac A kategorije :D, 1053 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Апсолутно сам сагласан:) још кад знамо да овај дивни човјек са својом још дивнијом екипом стоји иза свега онда разлог више да се дође 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 416 Napisano Petak u 08:04 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje se ne propušta, kao što reče kolega u postu iznad...mnogo lepih puteva do Trebinja, grad i ljudi super-dobri. Ove godine malo drugačijom rutom. Ruma - Banja luka, Šibenik ( preko Bosanskog Grahova, Manjace, Drvar, Knin ) prvo noćenje, potom predivan put uz obalu do Omisa, drugo noćenje. Sutra dan ...opet uz obalu do Dubrovnika pa u Trebinje. Čisti vam putevi, vidimo se u Trebinju ako Bog da. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4724 Napisano Petak u 10:16 motoras, 2591 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da već sada rezervišete smeštaj. Da ne bude posle nisam znao. Znate i sami da što se susret bliži cene smeštaja idu gore,a izbor ide dole. U Moskom je već sve rasprodato. Smeštaj u kojem sam bio prošle godine-rasprodato. Pretprošle isto. Treba naći da je lepo i uredno. Da ima mesto za motor. Da je prilaz ok... Ja sam meni obezbedio,a vi kako hoćete. Vidimo se u Trebinju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...