LuckyVladano 5078 Napisano Sreda u 09:33 Drug član, 2235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pisem vam sa Luckyjevog profila, jer ste vecina vas poznavali njega a mene (njegovu zenu, Gabi)po neko. Htela sam da vas obavestim da rasprodajem njegovu robu. Telefon je i dalje isti \061-255-6550. Pozdrav svima 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 77 Napisano Sreda u 10:50 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 155 Napisano Sreda u 11:07 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neki KP izlog ili bilo sta slicno da mozemo da pogledamo sta ima sve od opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5078 Napisano Sreda u 17:00 Drug član, 2235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan DOSONDI ANNO-04 moto jakne 3XS i 2XS - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za dodatne informacije posaljite mi PP ili me pozovite 061-255-6550RASPRODAJA ! ! ! Prodajem... Idite na moji oglasi i tu cete videti celu ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5078 Napisano Sreda u 22:05 Drug član, 2235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, vojakis said: Sta ima u ponudi? jakne, pantalone, kacige...rukavicee..evo jednog linka pa kada udjete pogledajte sa desne strane pise Svi oglasi. prelistajte SCOTT SP-1 rukavice sa tvrdim protektorima vel. S-M - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za dodatne informacije posaljite mi PP ili me pozovite 12-21h. Prodajem NOVE rukavice Americke marke SCOTT u velicini 8,5 (sto je negde izmedju S i M), mada mi se cini da su pre izmedju M i L. Napravljene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5078 Napisano Sreda u 22:06 Drug član, 2235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, pajche said: Da li ima neki KP izlog ili bilo sta slicno da mozemo da pogledamo sta ima sve od opreme Ima, evo jedan link,pa tamo pogledajte ostatak pod Svi oglasi SCOTT SP-1 rukavice sa tvrdim protektorima vel. S-M - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za dodatne informacije posaljite mi PP ili me pozovite 12-21h. Prodajem NOVE rukavice Americke marke SCOTT u velicini 8,5 (sto je negde izmedju S i M), mada mi se cini da su pre izmedju M i L. Napravljene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 155 Napisano Četvrtak u 16:04 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 77 Napisano Petak u 12:53 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obavestenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...