Bubemotobiker 203 Napisano Ponedeljak u 10:33 U prolazu, 61 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, vidakn said: Odgledao noćas sve epizode odjednom! Dobio sam inspiraciju za neka nova putovanja! Sent from my SM-A556B using Tapatalk Drago mi je, svako od nas je hrabar na svoj nacin samo treba vise odlucnosti. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano Ponedeljak u 16:11 Andragog, 5518 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sve do povratka u Rigu 8. epizoda. Hvala puno, odlično je sve. Makedonski volim i razumem 110%, kao i svi mi. Jedino što bih promenio je, da povratak nazad bude kroz Norvešku i Dansku, jer je mnogo lepše tuda, nego kroz Finsku x2. Verujem da si imao dobre razloge zbog takve odluke. U svakom slučaju, uživam u gledanju. Ти благодарам многу брате 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 203 Napisano Ponedeljak u 17:59 U prolazu, 61 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Odgledao sve do povratka u Rigu 8. epizoda. Hvala puno, odlično je sve. Makedonski volim i razumem 110%, kao i svi mi. Jedino što bih promenio je, da povratak nazad bude kroz Norvešku i Dansku, jer je mnogo lepše tuda, nego kroz Finsku x2. Verujem da si imao dobre razloge zbog takve odluke. U svakom slučaju, uživam u gledanju. Ти благодарам многу брате Hvala ti puno,prvi plan mi je bio da se vracam kroz Norvesku i da idem na Lofoten Island pa prema Bergenu ali za to mi je bilo potrebno jos minimum oko 6-10 dana. Zbog obaveza na poslu nisam imao sanse da to realizujem. Da ne bude sve isto vracao sam se malo zapadnije na samoj granici sa Svedskom a onda sam isao na Tampere. Ali da,slazem se da dvaput kroz Finsku nije bilo ok. Ako da bog nekad opet da vozim na sever zelja bi mi bila da idem na traekt Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske. Голем поздрав брате 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 619 Napisano Ponedeljak u 21:37 Zainteresovan, 490 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Bube, kad odlučiš da voziš Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske, ja bih se rad pridružio.Živim u Hamburgu i nema šanse da me promašiš.Norveška je predivna, i ja bih voleo da je vozim po brdima pogotovo posle ture po Alpima u prošloj godini.Ako si za društvo, eto javi se.Na ovoj turi, lepo si se pripremio, potrudio i odradio sjajan putopis.Mislim da je malo previše autoputeva i da je tura koju si odlučio voziti sledeći put puno dinamičnija i lepša.Nije isključeno da bi se još neko pridružio usput, jer voziti brda u Norveškoj je događaj za sebe.Živ mi Ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 13 Napisano Ponedeljak u 21:38 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 1. 2026. at 11:34, živke je napisao: Super epizoda! Nego reci, koja je priča sa ovim vespama ? Čini mi se da si negde pomenuo, ali nisam ukopčao. Šta je to , neki reli do Nordkapa-a ? Odakle su krenuli ? Vozili su dva lika vespe do nordkapa imimali su prtanju jednog kampera. Vozili su po 2 sata jer je padao sneg i bilo ledeno. To je bio neki baja sa RTS a . Gledao sam tu emisiju. Interesantno skroz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 203 Napisano Ponedeljak u 21:57 U prolazu, 61 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, icecool said: Bube, kad odlučiš da voziš Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske, ja bih se rad pridružio.Živim u Hamburgu i nema šanse da me promašiš.Norveška je predivna, i ja bih voleo da je vozim po brdima pogotovo posle ture po Alpima u prošloj godini.Ako si za društvo, eto javi se.Na ovoj turi, lepo si se pripremio, potrudio i odradio sjajan putopis.Mislim da je malo previše autoputeva i da je tura koju si odlučio voziti sledeći put puno dinamičnija i lepša.Nije isključeno da bi se još neko pridružio usput, jer voziti brda u Norveškoj je događaj za sebe.Živ mi Ti. Hvala puno, moj prvi plan je bio Skopje,Praga, Berlin,Hamburg,Aalborg,Hirtshals,Kristiansand,Stavanger, Bergen i onda ka Nordkapu ali nisam si mogao priustiti toliko dana. Zelim makar do Bergena i Preikestollen. Ali obavezno preko Hamburga. Zivi bili samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3313 Napisano Utorak u 12:03 Drug član, 787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Bube svaka čast još jednom šta drugo reći! Mali predlog samo. Kada ideš na daleku turu, još sam, nije na odmet podeliti to pre puta. Ima nas mnogo ovde iz svih krajeva i često se nađe neko ko je spreman da te dočeka, isprati, posavetuje, pravi društvo u vožnji barem na kratko... Svaki ostvareni san stvara novi i to je ono što nas vuče kroz život. Veliki respekt i želim ti još puno lepih i dalekih tura . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubemotobiker 203 Napisano Utorak u 14:21 U prolazu, 61 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, max80 said: Bube svaka čast još jednom šta drugo reći! Mali predlog samo. Kada ideš na daleku turu, još sam, nije na odmet podeliti to pre puta. Ima nas mnogo ovde iz svih krajeva i često se nađe neko ko je spreman da te dočeka, isprati, posavetuje, pravi društvo u vožnji barem na kratko... Svaki ostvareni san stvara novi i to je ono što nas vuče kroz život. Veliki respekt i želim ti još puno lepih i dalekih tura . Slazem se brate, ova ruta je bila hyper adrenalinska i nisam hteo da budem nekome na teretu. Imao sam striktnu agendu koju sam morao svakodnevmo realizirati. I jedino sam na moj facebook profil (Ljubomir Bube Domazetov), pisao dnevni putopis cisto da znaju oni koji me slede a ima ih puno, do kle sam stigao. Ziv bio brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 746 Napisano Utorak u 20:36 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bube...di su u Skopju najbolji Ćevapi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3184 Napisano Utorak u 21:07 Drug član, 1717 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je lako... Kod Destana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...