Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650
14 minutes ago, vidakn said:

Odgledao noćas sve epizode odjednom!
Dobio sam inspiraciju za neka nova putovanja!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Drago mi je, svako od nas je hrabar na svoj nacin samo treba vise odlucnosti. Veliki pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 5518 postova
  • Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450

Odgledao sve do povratka u Rigu 8. epizoda. Hvala puno, odlično je sve. Makedonski volim i razumem 110%, kao i svi mi.

Jedino što bih promenio je, da povratak nazad bude kroz Norvešku i Dansku, jer je mnogo lepše tuda, nego kroz Finsku x2. Verujem da si imao dobre razloge zbog takve odluke.

U svakom slučaju, uživam u gledanju. 

Ти благодарам многу брате 👍

• Hvala 1

• U prolazu, 61 postova
1 hour ago, srbac said:

Odgledao sve do povratka u Rigu 8. epizoda. Hvala puno, odlično je sve. Makedonski volim i razumem 110%, kao i svi mi.

Jedino što bih promenio je, da povratak nazad bude kroz Norvešku i Dansku, jer je mnogo lepše tuda, nego kroz Finsku x2. Verujem da si imao dobre razloge zbog takve odluke.

U svakom slučaju, uživam u gledanju. 

Ти благодарам многу брате 👍

Hvala ti puno,prvi plan mi je bio da se vracam kroz Norvesku i da idem na Lofoten Island pa  prema Bergenu ali za to mi je bilo potrebno jos minimum oko 6-10 dana.

Zbog obaveza na poslu nisam imao sanse da to realizujem.

Da ne bude sve isto vracao sam se malo zapadnije na samoj granici sa Svedskom a onda sam isao na Tampere.

Ali da,slazem se da dvaput kroz Finsku nije bilo ok.

Ako da bog nekad opet da vozim na sever zelja bi mi bila da idem na traekt  Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske.

Голем поздрав брате 🙏

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 490 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero

Bube, kad odlučiš da voziš Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske, ja bih se rad pridružio.Živim u Hamburgu i nema šanse da me promašiš.Norveška je predivna,  i ja bih voleo da je vozim po brdima pogotovo posle ture po Alpima u prošloj godini.Ako si za društvo, eto javi se.Na ovoj turi, lepo si se pripremio, potrudio i odradio sjajan putopis.Mislim da je malo previše autoputeva i da je tura koju si odlučio voziti sledeći put puno dinamičnija i lepša.Nije isključeno da bi se još neko pridružio usput, jer voziti brda u Norveškoj je događaj za sebe.Živ mi Ti.

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Zontes 368g adv
On 5. 1. 2026. at 11:34, živke je napisao:

Super epizoda! 
Nego reci, koja je priča sa ovim vespama ? Čini mi se da si negde pomenuo, ali nisam ukopčao. 
Šta je to , neki reli do Nordkapa-a ? Odakle su krenuli ?

Vozili su dva lika vespe do nordkapa imimali su prtanju jednog kampera. Vozili su po 2 sata jer je padao sneg i bilo ledeno. To je bio neki baja sa RTS a . Gledao sam tu emisiju. Interesantno skroz

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 61 postova
15 minutes ago, icecool said:

Bube, kad odlučiš da voziš Hirtshals (Danska) do Kristiansand ( Norveska ) i onda kroz zapadni deo Norveske, ja bih se rad pridružio.Živim u Hamburgu i nema šanse da me promašiš.Norveška je predivna,  i ja bih voleo da je vozim po brdima pogotovo posle ture po Alpima u prošloj godini.Ako si za društvo, eto javi se.Na ovoj turi, lepo si se pripremio, potrudio i odradio sjajan putopis.Mislim da je malo previše autoputeva i da je tura koju si odlučio voziti sledeći put puno dinamičnija i lepša.Nije isključeno da bi se još neko pridružio usput, jer voziti brda u Norveškoj je događaj za sebe.Živ mi Ti.

Hvala puno, moj prvi plan je bio Skopje,Praga, Berlin,Hamburg,Aalborg,Hirtshals,Kristiansand,Stavanger, Bergen i onda ka Nordkapu ali nisam si mogao priustiti toliko dana.

Zelim makar do Bergena i Preikestollen. Ali obavezno preko Hamburga. Zivi bili samo 🙏

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 787 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Bube svaka čast još jednom šta drugo reći!

Mali predlog samo. Kada ideš na daleku turu, još sam, nije na odmet podeliti to pre puta. Ima nas mnogo ovde iz svih krajeva i često se nađe neko ko je spreman da te dočeka, isprati, posavetuje, pravi društvo u vožnji barem na kratko...

Svaki ostvareni san stvara novi i to je ono što nas vuče kroz život. Veliki respekt i želim ti još puno lepih i dalekih tura :takoje:.

• Hvala 1

• U prolazu, 61 postova
2 hours ago, max80 said:

Bube svaka čast još jednom šta drugo reći!

Mali predlog samo. Kada ideš na daleku turu, još sam, nije na odmet podeliti to pre puta. Ima nas mnogo ovde iz svih krajeva i često se nađe neko ko je spreman da te dočeka, isprati, posavetuje, pravi društvo u vožnji barem na kratko...

Svaki ostvareni san stvara novi i to je ono što nas vuče kroz život. Veliki respekt i želim ti još puno lepih i dalekih tura :takoje:.

Slazem se brate, ova ruta je bila hyper adrenalinska i nisam hteo da budem nekome na teretu. Imao sam striktnu agendu koju sam morao svakodnevmo realizirati. I jedino sam na moj facebook profil (Ljubomir Bube Domazetov), pisao dnevni putopis cisto da znaju oni koji me slede a ima ih puno, do kle sam stigao.

Ziv bio brate 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja