GixxerK6 840 Napisano Decembar 16, 2025 (promenjeno) Drug član, 1455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem mesh letnju jaknu iz naslova, velicina XXL (odgovara broju 56) sa ledjnim protektorom koji je dodatno kupljen za nju. Jakna je nova u originalnom pakovanju sa svim etiketama danas isporucena, meni velika pa je to razlog prodaje. Cena je koliko je placena na popustu, sa protektorom 140EUR, protektor je 40. Ako nekoga zanima da proba jakna je u Beogradu, kontakt na PM Features: Large mesh areas for optimal ventilation Light, breathable mesh lining for an optimal body climate Width adjustment on the upper arm, elbow and cuff Width adjustment on the waistband 2 outside pockets with zip 2 inside pockets and 1 Napoleon pocket All-round connection zipper Height-adjustable elbow protectors Specifications: Level 1 shoulder protectors impacTec ETP-02 (EN 1621-1: 2012) Level 1 elbow protectors impacTec ETP-02 (EN 1621-1: 2012) Pocket for level 2 back protector (sold separately) Promenio Decembar 16, 2025 član GixxerK6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1180 Napisano Decembar 16, 2025 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu jaknu. Mogu samo da kazem da je jako dobra,a meni i jako lepa. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 840 Napisano Decembar 18, 2025 Drug član, 1455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...