Uros Telalic 1 Napisano pre 21 sati U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre par dana ženi mi je pao motor i cela leva strana se bukvalno odvojila… Zeleo bih da vidim koji su vasi saveti i sta mogu uraditi a da nije zamena kompletne plastike. Ja sam ga zalepio jakom sivom trakom kao sto mozete videti na slici ali to je cisto privremeno dok se ne nadje neko resenje. Da li je mozda moguce da kupim neki jak lepak i zalepim taj deo? Inace je u pitanju Peda pro xt 250r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 995 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne lepi se nego se vari. Ako znaš kako i imaš čime zavariš sam ako ne odnesi kod nekoga ko se bavi varenjem plastike. Ako ne znaš nikog pitaj auto farbare i preporučiće ti već nekog ko vari. Posle varenja priprema pa farbanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7629 Napisano pre 18 sati Drug član, 1599 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su cene farbara, jeftinije mu novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2840 Napisano pre 18 sati Drug član, 1265 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Radim taj posao i znam da je najbolje da uvek nabaviš zdrav deo, pogotovo što je to plastika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2163 Napisano pre 18 sati Drug član, 1348 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ni svaka plastika da se lepo zavari. Uvek je bolje novo. U kucnoj varijanti mozes sledece da uradis. Spojis odlomljene delove, uzmes butan bocu i reso za kampovanje, to ti je 600 din i uzmes zicu za co2. Kljestima oblikujes zicu i ugrejes je do usijanja, te sa njom utiskujes pazljivo u plastiku. Krajeve zice poseces i izravnas brusilicom. Plastiku predjes lemilicom da se pokrije napravljena armatura. Pazis da ti zica ne prodje kroz celu plastiku vec da se zadrzi u nekoj sredini. Mozes i mrezicu od fena da utisnes. To su kucne varijante. Moze vrlo pedantno da se uradi. Ne zahteva veliku strucnost ali treba biti pazljiv. Posle ide preprema za farbanje, ko zeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2840 Napisano pre 5 sati Drug član, 1265 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od oštećenja, nekad se polomljeni deo može odraditi da bude stvarno jak. Ako sastavljaš celu plastiku ništa ne dobijaš time, više od pola maske će ti biti u gitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...