Nesa-St 261 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam kišnu jaknu i pantalone veličina XL, rukavice letnje i prolećne XXL, pojas L-XL i omče za vezivanje kacige, termo postavu XXL, protektori za kolena... Promenio pre 2 sati član Nesa-St 10 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8463 Napisano pre 2 sati Drug član, 2866 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Puno poklona! Otkud to? Javljam se za prolećne rukavice, ako nema nekog pre mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 259 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko ne prijavljuje za zimsku 2XL postavuПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, živke je napisao: Puno poklona! Otkud to? Javljam se za prolećne rukavice, ako nema nekog pre mene. Nema Brate ti si prvi pustaj adresu u poruku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vojkan je napisao: Ako se niko ne prijavljuje za zimsku 2XL postavu Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Nije Brate, pusti adresu u poruku i napiši postava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 340 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih letnje. Moje ostale u Hrvatskoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Forest je napisao: Ja bih letnje. Moje ostale u Hrvatskoj Može Brate, piši u poruku adresu za brzu poštu i naznači za letnje rukavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 434 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kisno odelo Ako se neko nije pre mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sajlice otišle kolega se javio u pp.. Promenio pre 1 sat član Nesa-St pravopis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Bobni je napisao: Ja bih kisno odelo Ako se neko nije pre mene. Može kolega pusti adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 261 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 505 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ostali samo protektori za sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2141 Napisano pre 48 minuta Drug član, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14195 Napisano pre 34 minuta Ne silazi, 3140 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8463 Napisano pre 31 minuta Drug član, 2866 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nesa-St said: Nema Brate ti si prvi pustaj adresu u poruku. Evo može kod @Bobni ja sa negovim paketom i prolećne rukavice , pa taman mi da se vidimo :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...