Miroslav91 1049 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome bude interesantan, nisam ga jos bacio na PA. Ocuvan auto, nema korozije, tapaciri dobri. Mehanicki u dosta dobrom stanju. M50B20 motor, 6 cilindara, 150 konja. Ima neki remus i bas lep zvuk. Na satu pise oko 320 hiljada. Kupio sam ga od drugara koji je presao 10ak hiljada km. Ja sam presao oko 4 hiljade. Zao mi je da ga vozim zimi mada i zivim na lokaciji na kojoj bi to bilo malo nezgodno. Bila mi je zelja da imam e36-icu i ispunio sam je. Za svakodnevno svrckanje i zavrsavanje obaveza uzeo sam Civic-a pre nekoliko dana tako da mi zamene ne igraju ulogu. Nove gume napred, zadnje su onako (dobra sara ali cini mi se 2018. godiste). Od ulaganja bih samo te gume i mogao da navedem. Registrovan do 2. novembra 2026. godine. Cena nek bude 4500e. Ako je neko zainteresovan, saljem jos slika. Za sad kacim nekoliko samo. Miroslav 064-111-8008 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22167 Napisano pre 5 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2777 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moze li jos neka slika enterijera.Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1049 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 486 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22167 Napisano pre 1 sat Vozim motor, nisam BAJKER, 2777 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Miroslave, baci telefon u PP da se dogovaramo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...