prezime ime 282 Napisano Novembar 30 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako neko ima zimske gume u navedenoj dimenziji (225/75/16) kupio bih 4 komada. Do par godina stare i sa sarom koja je dublja od 6mm. Kontakt 060/ 0 354 334 Pozdrav, Vlada Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 105 Napisano Decembar 8 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 11. 2025. at 17:27, prezime ime je napisao: Drugari, ako neko ima zimske gume u navedenoj dimenziji (225/75/16) kupio bih 4 komada. Do par godina stare i sa sarom koja je dublja od 6mm. Kontakt 060/ 0 354 334 Pozdrav, Vlada Sent from my iPhone using Tapatalk Za koju limuzinu ti to treba?? Ja sam pre kupovao Kama u dimenziji 75 fabricki mi je 225/70 r16 i nabasao sam na Starmax zimske na KP bile 11000din kom nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 282 Napisano Decembar 9 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za Hyundai Santa Fe prve generacije. Koristim ga rekreativno, za neki blagi off road (kampovanje u prirodi najcesce) i ne prelazi velike kilometraze. Svakako bih ako mogu izbegao da mu stavljam neke gume upitnog kvaliteta i ponasanja (tezak je i veliki auto), a iskreno mi je trenutno zao da dam 150 do 200 eura po gumi za neku pristojnu gumu. Mada koliko vidim, ipak ce biti na kraju to skuplje resenje Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 105 Napisano Sreda u 13:28 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 12. 2025. at 10:58, prezime ime je napisao: Treba mi za Hyundai Santa Fe prve generacije. Koristim ga rekreativno, za neki blagi off road (kampovanje u prirodi najcesce) i ne prelazi velike kilometraze. Svakako bih ako mogu izbegao da mu stavljam neke gume upitnog kvaliteta i ponasanja (tezak je i veliki auto), a iskreno mi je trenutno zao da dam 150 do 200 eura po gumi za neku pristojnu gumu. Mada koliko vidim, ipak ce biti na kraju to skuplje resenje Sent from my iPhone using Tapatalk Ja vozim santa fe prvu gen..ali 125ks 2.0crdi i imam set kama 225/75-16 a imam zimske starmax u /70 debljini i verujmi odlicna guma...u januaru ove god sam isao za svajcarsku na autoputu top 150-160 ne uje ne bruje za taj novac odlicna ..opet mi bolje od linglong i tigar gume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1327 Napisano Sreda u 14:23 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kama 225/75-16 oznaka modela 219 nosio na fronteri par godina, bile ok gume, samo tražile na dve tri nedelje da se dopumpaju...Neka kockasta šara, ok se auto snalazio i po mokrom i po snežnom terenu, ne neka ekstremna lepljivost na snegu ali sasvim OK. Cena 4 gume bila kao za 2 "uobičajene" gume tih dimenzija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 282 Napisano juče u 00:32 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, zaista zlata vredna iskustva iz prve ruke.Moram otici da vidim te gume, cene su prihvatljive.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 105 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Kamu vise nemas naci pre je Čajka iz Čačka prodavala. Samo mozes naci ove malo niskobudzetne prihvatljive za nas dzep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...