Sveta 5. 2124 Napisano Novembar 29 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1054 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim kod nas retkim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2419 Napisano Novembar 29 Drug član, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan bas takav crveni na oglasima. Meni je bas gotivan taj America model i mene intresuje razlika u motorima izmedju njega i obicnog Bonevila 865cc T100. Njega imam i prodajem, i za taj agregat vazi da je jako pouzdan, ne znam za taj 800 koja je razlika, mozda jos sa karbova nije presao na e.ubrizgavanje ili sta vec Evo ga ovaj "moj", msm, nije moj, ja ga samo prodajem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 267 Napisano Novembar 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan A ja ga gledam na oglasu već dve-tri nedelje ... Prelep... Inače, boneville i america se razlikuju po uglu paljenja, mislim da je america 270 stepeni. Više radi kao v-twin. Dakle, drugačija radilica, ostalo uglavnom isto... I da 800 ima karburatore, 900, tj 865 ccm ima ubrizgavanje. Mislim da se od 2007 radi taj motor. Promenio Novembar 30 član zhex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2124 Napisano Decembar 1 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1054 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2025 at 10:39 AM, malitomic said: Ima jedan bas takav crveni na oglasima. Meni je bas gotivan taj America model i mene intresuje razlika u motorima izmedju njega i obicnog Bonevila 865cc T100. Njega imam i prodajem, i za taj agregat vazi da je jako pouzdan, ne znam za taj 800 koja je razlika, mozda jos sa karbova nije presao na e.ubrizgavanje ili sta vec Evo ga ovaj "moj", msm, nije moj, ja ga samo prodajem Ako si mislio na ovaj crveni vise nije na oglasu , kod mene je....Do neke 2005 ili6 je na karburatorima posle toga je ubrizgavanje ali je sistem zadrzao izgled karburatora.Juce smo ga doterali iz Nisa u Bor moj drug Peda i ja po bogami ozbiljnom snegu na Tresibabi. Ne mogu o njemu nista da kazem jer ga ni metar nisam pomerio,mislim vozio.Pravac garaza.Sa ovim se vracam na pocetak moje bajkerske garijere po stilu i izgledu motora.Vremenska distanca je pedeset i nesto godina 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2419 Napisano Decembar 1 Drug član, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke @Sveta 5., da te lepo sluzi bas kao sto je i on sam lep. Dobra je prilika bio taj motor, korektna cena, a on bas blista. Cekamo zajedno lepo vreme i neki lep putopis sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...