ST Moto 153 Napisano Novembar 26 U prolazu, 7 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki Gsx R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudio sam se napraviti jedan kratki prilog,čak sam i nešto odjeće našao iz tog doba o motoru o kojem sam puno slušao ... Nažalost kao mlada generacija nisam bio mladić u to doba ali sam imao prilike doživiti i osjetiti čar MZ-a 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3413 Napisano Novembar 27 ODUSTO OD DIJETE, 2956 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Motor moje mladosti, prvi malo jači motor posle Tomosa. Budi lepe uspomene zajedno sa Jawom 350. Lepa su to vremena bila 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8507 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga .. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3413 Napisano Novembar 27 ODUSTO OD DIJETE, 2956 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem proširio garažu, nadam se sledeće godine, mošda kupim jedan ovakav i polako ga sređujem kad mi je dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 86 Napisano Novembar 27 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da okačim slikice šta je jedan Nemac dovezao na more u GR..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7257 Napisano Novembar 28 Ne silazi, 6701 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra...original side-car. Malo off...video sam da će Ural da pravi ono svoje čudo ponovo, al' na baKteriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11445 Napisano Novembar 28 Hronični Motociklopata, 7703 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Onda bolje i da ne počinju, taj tip motora i pogon na struju nikako ne idu zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 178 Napisano Petak u 18:48 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Disko Nindža said: Onda bolje i da ne počinju, taj tip motora i pogon na struju nikako ne idu zajedno. Sta ih briga , ima prikolicu , 100 kila baterijaa i vozi misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...