motoras 195 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto glasi naslov potrebna mi je pomoc od forumasa koji mogeu da mi donesu deo ili ako nekoga znate ko mi moze doneti deo za motor sa ova dva sajta iz francuske.Hvala u napred za bilo kakvu informaciju www.cfps.fr www.dinatel.fr www.epona.fr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan SHUMADINAC zivi i radi u Parizu, pa probaj preko njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan video sam u prectavljanju ali nisam hteo da mucim i maltretiram coveka.Sve u svemu nasao sam dobavljaca i porucio proizvod koji mi je trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli sa nama, mozda ce nekom zatrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam proizvod u austri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace SHUMADINAC se bavi moto opremom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam proizvod u Austri i preko bere ga narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...