Markone88 5112 Napisano Novembar 18 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Za majku, benzinac, sa klimom. Do 4500e Pozeljno je da nije "nizak" auto, majki je problem ulazak/izlazak iz auta kad je bas nizak. Najvise bi nam odgovaralo ovako nesto Fiat Panda Dacia Stepway Suzuki SX4 Ponudite i drugo ako mislite da ima smisla, mozete i da podelite neki dobar oglas Hvala unapred 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6070 Napisano Novembar 18 Drug član, 2570 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Opel agila, danas sedeo u takvom jednom, o novijem modelu pricam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 888 Napisano Novembar 18 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Мазда 3, 1.6 бензин, 2009г, 180к км оргинал, увоз , стиже за 7-10 дана?4500е Није нешто висок али је изузетно квалитетан ауто... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano Novembar 19 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @aca-ks lepo to deluje, ali mislim da je pozicija sedista ista kao na autu koji sad ima, fiesta 2015 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22158 Napisano Novembar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2775 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod Mazde 3, evo za kevu idealan auto, drugar prodaje, ozbiljno se razmisljam da je uzmem... Mazda 3 MPS 2.3 Turbo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Mazda 3 MPS 2.3 Turbo, 2011. godište, Hečbek, Benzin 2261 cm3, vozilo prešlo 259000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Promenio Novembar 19 član BokyBoy 4 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14039 Napisano Novembar 19 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ti ništa normalno da nađeš... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 888 Napisano Novembar 19 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Kad smo kod Mazde 3, evo za kevu idealan auto, drugar prodaje, ozbiljno se razmisljam da je uzmem... Mazda 3 MPS 2.3 Turbo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Mazda 3 MPS 2.3 Turbo, 2011. godište, Hečbek, Benzin 2261 cm3, vozilo prešlo 259000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Озбиљна машина! Ево имам и ја једну у понуди, 2012г. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22158 Napisano Novembar 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2775 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, aca-ks je napisao: Озбиљна машина! Ево имам и ја једну у понуди, 2012г. Au brate, koliko je lepsa siva od jebene crvene... Kolko para, jel stranac? Daj jos slika, sta si se stiso... Promenio Novembar 19 član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 888 Napisano Novembar 19 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: Au brate, koliko je lepsa siva od jebene crvene... Kolko para, jel stranac? Daj jos slika, sta si se stiso... Није мој аутомобил али пошто се бавим и услужним увозом возила другар који ми завршава куповину, довоз, царину итд, повремено ми пошаље по неки аутомобил и онда ја понудим даље наравно уз неку мању надокнаду... Цена му је 8000е + трошкови што му негде дође на око 10,500е. Ново квачило и још пар неких ствари, јуче урађен технички преглед тамо, спорт ауспух, short shifter ... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2046 Napisano Novembar 21 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Punitć,Modus..1007...tu sa lako ulazi. Ne znam koliko ti majka ima godina...i kakav stav ima prema kolima,ali Mazda MPS.... Ja to ne bi uzeo sinu.A kamo li majci. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7029 Napisano Novembar 21 Pana, 712 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Исто сам помислио ал опет можда је мајка као Лела Ломбарди 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano Novembar 21 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni razmatrao. Smao benzinac male kubikaze dolazi u obzir, a da se lako ulazi/izlazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3411 Napisano Novembar 21 ODUSTO OD DIJETE, 2953 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Smart Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano Novembar 21 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ZEMZEM said: Smart 4 vrata obavezno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 5192 Napisano Novembar 21 Drug član, 769 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: Ma nisam ni razmatrao. Smao benzinac male kubikaze dolazi u obzir, a da se lako ulazi/izlazi Ignis, brate. Keva terala onog 1.5 jače od 100K, kune se u njega. Automatik, naravno. Mene bilo mrsko i da sednem u njega, al' staramajka bila oduševljena. Ako se dobro sećam, Ignis deli platformu sa Opel Agila, koja je takođe senior friendly. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 199 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Chevrolet Spark? 2007. prešao 75000, kupljen nov ovde i prvi vlasnici? Drugar moj i njegova žena prodaju, ne znam više detalja sem ovoga i da je crn, mislim da ima klimu. Ako interesuje nekog povezaću vas. Ne znam ni cenu iskreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano Novembar 22 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Gruja TS said: Chevrolet Spark? 2007. prešao 75000, kupljen nov ovde i prvi vlasnici? Drugar moj i njegova žena prodaju, ne znam više detalja sem ovoga i da je crn, mislim da ima klimu. Ako interesuje nekog povezaću vas. Ne znam ni cenu iskreno Moze, posalji mi na pp kontakt, pa cu videti. Ili ovde podeli oglas ili sliku neku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 199 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni sliku ni oglas. Neće još da ga stavljaju u bilo kakve oglase već prvo ovako na preporuku pa ako ima zainteresovanih... Šaljem ti u PP kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5112 Napisano Novembar 22 Drug član, 1575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Kupili za majku auto, zakljucavam temu. Otvoricu novu temu da ponudim njen sadasnji auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...