maxx 1360 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uslužni oglas za drugara. U pitanju je moj stari V-Strom (prvi vlasnik sam ja), koji je promenio vlasnika pre koji mesec (drugar je drugi vlasnik). Drugar nema baš vremena za vožnju, pa prodaje motocikl da ne bi stajao i sakupljao prašinu. Održavan je kod Ranka u Zrenjaninu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Motor je kupljen nov u Subotici i ja sam ga kupio od prvog vlasnika. Redovno je održavan i vožen na dužim putovanjima. Gume Dunlop Mutant su stavljene ove godine i sa njima sam prešao 3000 km. Od opreme ima: Povišen vizir koji dajem uz motor Oxford grejače ručki Zaštitu za ruke od vetra Maglenke Crash bar Centralni štender Sva tri kofera Tanklock torbicu Registrovan je do 27.10.2026. Kilometraža: 50.315 km Poslednji servis (menjanje ulja i filtera) radjen na: 48000 km Opremu ne odvajam od motora, prodaje se svim navedenim. Nemam više vremena za vožnju pa ga iz tog razloga prodajem. Za zamene nisam zainteresovan. Cena: 6.300 € Kontakt telefon: 0641493227 Uroš Više slika na: Suzuki V Strom 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom 650, 2017. godište, Touring, vozilo prešlo 50315 km, Novi Sad. Cena 6.300 € - Motori - Polovni Automobili Promenio pre 6 sati član maxx 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...