Lomnica_city 12 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobijena na poklon ali ne odgovara veličina jer je 48,ne nošena naravno,plaćena koliko sam uspeo da iscedim od tetke preko 200 eura u Beču,meni ne treba a ko je želi može za recimo... 150 eura! Proizvodjač je Vera Belle,Made in Italy,u pitanju je jakna za proleće/leto/jesen sa tankom postavom,koža deluje ovako kao prevrnuta ali nije,ne znam koliko se vidi sa slike,otprilike za osobu 175-185cm do 80-ak kg bi bila taman,ako ste tu negde javite se na PP (ko bi da proba prvo iako se uklapa u mere,može u Jagodini i po dogovoru Niš)! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,mozda moze i neki dogovor,za neki fontele sa mojom doplatom (N82,N95 8GB,HTC P3600,Tytn II)... P.S. Posto ionako planiram uskoro da nabacim neku novu jaknu sa protektorima,kacigu i kornjacu,moze i zamena za neku od tih stvari,jakna pozeljno da je enduro/touring stila i da je nova ili skoro nova,za osobu 190cm/90-95kg,kaciga za obim glave 58-60cm isto nova ili samo malo koriscena,kornjaca velicine kao za jaknu sto sam napisao (zbog broja onih prsljenova) pa ako neko hoce nesto od toga da menja za jasu koja moze i za bajk (bilo koji) i za grad po principu glava za glavu ili sa vasom doplatom... izvol'te! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ponudite onda sami neku cenu,samo nemojte da bude nesto bezobrazno nisko? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moze kao sto rekoh zamena za rukavice,kornjacu... sa vasom doplatom ili eventualno glava za glavu za recimo jaknu! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos malo pa bataljujem,dajte ponude? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od prodaje onda! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...