Jump to content

Moto Zajednica

Deda Mrazevi 2025

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion

Ima li neko ideju gde ćemo se skupljati ove godine za dedamrazijadu.

Ispred ili pored ćacilenda, nikako.

Ja predlažem ispred crkve sv.Marka

Promenio član azrael
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 516 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
2 hours ago, azrael said:

Ima li neko ideju gde ćemo se skupljati ove godine za dedamrazijadu.

Ispred ili pored ćacilenda, nikako.

Ja predlažem ispred crkve sv.Marka

Ako majka Dijana i dalje bude gde je sad, pored nje okupljanje treba da bude bas tu ispred kakilenda jer ova govnjiva Vlada tj OKG nije usvojio zakon koji bi roditeljima dece s posebnim potrebama olaksao nastavak zivota.

• Sviđa mi se 3

• BJB Maxi Scooter Club, 2253 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Полако,има пар опција које се разматрају, има времена.

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: NC750XD

Uzevši u obzir da govna koja žderu u Skupštinskom restoranu lososa na žaru za 400 dinara , DVA PUTA nisu dozvolila da se predlog Zakona stavi upšte na razmatranje . 
Dozvolite mi da Vas podsetim: pre 13 godine peticiju za ovaj Zakon potpisalo je 65.000 gradjan Srbije ! Šljam od ljudi Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić su na protestu ispred RFZO izdvojila dvoje roditelja sa baš bolesnom decom, i pred novinvarskim ekipama "obećali" da će na Skutinu staviti predlog ovog Zakona koliko u sredu/četvrtak. Ta sreda, ćetvratk, eto ni posle 13 godina neće svanuti....
Ja, Rista Traktorista, ili imenom Ilija Aralica, kao otac jednog dečaka sa Daun sindromom, koji niti je tražio niti ikada dobio dinara pomoći ovakve Srbije, MOLIM VAS DA OVE GODINE SKUP BUDE NAJMASOVNIJI IKADA !
I možda, kažem možda, da se setimo: dom u Sremčici je najuredjeniji. Podsećam Vas da su komisije EU obišle više domova za lica ometena u razvoju, koji liće više na štale u kojima se ni stoka ne drži, a kamoli ljudska bića. Možda treba razmisliti da li je Sremčica prava destinacija ?

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Dobro je da ste otvorili ovu temu.Jeste možda rano,ali vreme brzo prolazi,pogotovu ove turbulentne godine.Ovo pitanje sam lično postavio Pablu u NS 1.11,momci rade na tome.Tako da verujem da ćemo i ove godine ispuniti očekivanja dece.

• Drug član, 2873 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 4 sati, Bratislav 1973 je napisao:

Ako majka Dijana i dalje bude gde je sad, pored nje okupljanje treba da bude bas tu ispred kakilenda jer ova govnjiva Vlada tj OKG nije usvojio zakon koji bi roditeljima dece s posebnim potrebama olaksao nastavak zivota.

Mislim da nikakvog pardona ne bi trebalo da bude i da bi trebali da idemo na mesto gde smo i svake godine radili okupljanje. Kroz govna...kroz govna...kasnije se operu točkovi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   2 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja