Alex74 903 Napisano pre 9 sati Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova ram memorija za laptop DDR3,8GB - 2000 dinara Imam i polovne 2x2GB. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1526 Napisano pre 6 sati Vinyl rider, 867 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Moram da otvorim da bih video sta ide kod mene u lapatopa, nisam siguran ni koja je ni koliko je ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22011 Napisano pre 1 sat Vozim motor, nisam BAJKER, 2764 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima, mislim da ide kod mene ddr3 al moram i ja da pogledam... Odakle si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 903 Napisano pre 45 minuta Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vladimirovac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...