Zlatko LA 2660 Napisano pre 12 sati Drug član, 1221 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Honda uvežena iz Švajcarske, agregat, menjač, kvačilo u perfektnom stanju. Boja i plastike u fabričkom stanju bez ikakvih mana i oštećenja. Uz motor ide povišeni vizir, fabrički vizir, fabrički alat, podizači kormana i fabrički kofer. Kupljena je nova centralna nogara (ne ide uz standardnu opremu motora) plaćena 19000 din. Motor je bez dinara ulaganja, kupcu ostaje samo registracija. Na zadnje dve slike se vide retrovizori koji idu gratis uz motor, u medjuvremenu su zalepljene trakice na točkovima. Uzeo sam i polovne original žmigavce u odličnom stanju jer su ovi na njemu popustili gde je gumeni deo. Moram da probam još jedan motor koji odavno pratim definitivno. Još jedna stvar, nemojte me pogrešno shvatiti ako se predomislim, Transalp je pravi hondin biser ako mene pitate, rad ovog agregata je milina. 61000 km2008 godište Cena 4550e PACena 4400 BJB 0628903564 Sent from my SM-S901B using Tapatalk 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21194 Napisano pre 3 sati Integrisan, 6568 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2660 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1221 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @Motorcyclist Ako ostane kod mene prvo sledeće ulaganje je roll bar. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio pre 3 sati član Zlatko LA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...