Jump to content

Moto Zajednica

Cagiva Raptor

Recommended Posts

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

Zanima me da li ima negde, (jer ja nisam uspeo da pronadjem ???) problematika, ili "konstrukcione greske" vezano za pomenuti moped!!

Nemam nikakvih problema, evo vec 32000 km...ali bih ipak voleo da znam!

Unapred hvala! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Video sam jedan na nekom placu u Šapcu.

Mislim da se radi o Agustinom ramu i agregatu Suzukija sv650,tako da nema mesta greškama,verovatno :)

• Drug član, 1372 postova

E vala ako pukne ram od Aguste ja ga pojedem odmah (cevast ram, vrlo snazan). A sto se tice lezaja, isti je agregat na DL650, SV650 i Raptor-a i ja jos uvek nisam cuo da je neko imao problem...

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ja kad sam je čuo nekako čudno štekece ko da radi na dva cilindra, ne znam šta je u pitanju  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 103 postova

ja sam ga imao. napravio gresku da ga prodam. vredi minimum duplo koliko se trazi za njega. nikad nije ni shtucnuo. problem koji imas sa njim je da je sve uradjeno toliko dobro da ti se smuci pomisao da ces napraviti gresku ako ga prodas i juris nesto novo.

ima u trionu jos neki komad, mozda i polovan. bolji izbor od ovog motora kosta preko 10k.

ja sam ga imao. napravio gresku da ga prodam. vredi minimum duplo koliko se trazi za njega. nikad nije ni shtucnuo. problem koji imas sa njim je da je sve uradjeno toliko dobro da ti se smuci pomisao da ces napraviti gresku ako ga prodas i juris nesto novo.

ima u trionu jos neki komad, mozda i polovan. bolji izbor od ovog motora kosta preko 10k.

pa sto si ga prodavao... ;D salim se... hvala vam svima na pomoci...

• Svrati ponekad, 349 postova

E vala ako pukne ram od Aguste ja ga pojedem odmah (cevast ram, vrlo snazan). A sto se tice lezaja, isti je agregat na DL650, SV650 i Raptor-a i ja jos uvek nisam cuo da je neko imao problem...

ako ti pojedesh ram,ja cu sam da pojedem 2 kila pechenja kod Dragovica u pechenjari...i to bez hleba.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ma gde da pukne ram,kao Raptors ne zna,nego je pokrenuo ovu temu namerno da bi se utvrdilo da kao njegov motor nema mane.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ako ti pojedesh ram,ja cu sam da pojedem 2 kila pechenja kod Dragovica u pechenjari...i to bez hleba.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ma gde da pukne ram,kao Raptors ne zna,nego je pokrenuo ovu temu namerno da bi se utvrdilo da kao njegov motor nema mane.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a da odemo mi na cevape bez pucanja Agustinog rama? ;D ;D ;D ..ja se nadam da nema mana, Zmiyo.... :-\ i da ce me sluziti moped ovako dobro kao i do sad...

• Svrati ponekad, 349 postova

poznato je da ti unishtavash motore ali sad si naishao na tvrd orah.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

na cevape moze chim zavarim finansijsku konstrukciju koja mi je trenutno pukla... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver

Uh , moj omiljeni model  ;D  ;D  ;D Da nisam kupio Shivera sigurno ali sigurno Raptor 1000. Italijanski ram  ;D japanski agregat  ;D - nema greške  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja